KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3 34 ks

KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3  34 ks
KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3  34 ks
KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3  34 ks
KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3  34 ks
379 379 1514
379,- Kč

Původní cena: 379,- Kč


Hodnocení:


KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3 34 ks z kategorie děti a kojenci, přebalování, plenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3 34 ks .

Detailní informace

Kit & Kin jsou hypoalergenní ekologické plenky v prémiové kvalitě. Obsahují součást přírodního high-tech absorpčního jádra, které využívá výrazně méně chemikálií než běžné plenky. Plenky Kit & Kin chrání citlivou pokožku vašeho miminka před pro ni typickými problémy jako například ekzém či opruzení z plenek. Používáme udržitelné materiály, čímž přispíváme k řešení závislosti lidstva na neobnovitelných zdrojích a chráníme tak zdroje, které budou naše děti v budoucnu využívat. Superabsorpční jádro našich plenek obsahuje celulózu nebělenou chlórem..., jež je získávána z udržitelně obhospodařovaných lesů, přičemž štítky, lepenky, okraje plenky bránící úniku moči i obalový materiál jsou vyrobeny z oxo-biologicky odbouratelných materiálů.Toto přírodního high-tech absorpční jádro udrží vaše miminko v suchu až po dobu 12 hodin. 63% plenky je vyrobeno z biologicky rozložitelného materiálu. Lepší pro vaše miminko, lepší pro životní prostředí. Složení: Vnější okraj: Udržitelný materiál a voděodolná polyethylenová fó­lie. Vnitřní okraj: Polypropylen / PLA (přírodní polymer) Vnitřek plenky: Celulóza zcela bez chlóru. Malé množštví SAP gelu. Zábrany proti úniku moči: Polypropylen. Elastické pásky: Polyuretan.

Produkt je výrobek značky Kit & Kin ,distribuovaný s EAN kódem 5060479850020.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Kit & Kin, Přebalování Kit & Kin, Plenky Kit & Kin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3 34 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, plenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kit & Kin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kit & Kin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KIT & KIN Pleny jednorázové eko 3 34 ks
Právě si prohlížíte...

379,- Kč