HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks - 5% sleva

-5%
HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks
HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks
HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks
HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks
679 715 583
679,- Kč

Původní cena: 715,- Kč


Hodnocení:


HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks z kategorie děti a kojenci, přebalování, plenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks .

Zlevněné zboží

Řada Elite soft se mění na extra care. Jedná se pouze o změnu názvu, vše ostatní zůstává stejné. Může se stát, že Vám po objednání dorazí ještě produkt se starým názvem a přebalem. Inovované prémiové jednorázové plenky Huggies EXTRA CARE jsou nejjemnější a nejměkčí plenky pod značkou HUGGIES®. Dvě speciální absorpční zóny pro ještě lepší ochranu pokožky – měkké polštářky vpředu a kapsa pro tekutou stolici vzadu. Extra Care poskytuje péči o pokožku 4v1 – měkká, savá, prodyšná a hypoalergenní. Indikátor vlhkosti změní barvu, když je čas plenku vy...měnit. Měkký elastický pas pomáhá předcházet opruzeninám na citlivé dětské pokožce. Pro novozozence vážící do 6–10 kg. Vlastnosti plen Huggies Extra care: Vhodné pro pokožku, náchylnou k podráždění, schváleno dermatologem; Inovativní vnitřní vrstva SoftAbsorb absorbuje vlhkost během několika sekund; Velmi měkké polštářky, vytvářejí jemnou bariéru mezi pokožkou dítěte a řídkou stolici; Vnitřní vrstva s absorpčními kanály absorbuje a rovnoměrně rozděluje; Speciální vnitřní kapsička na pásku brání prosáknutí na záda; Porézní materiály umožňují pokožce „dýchat“; Indikátor vlhkosti napoví, kdy je čas plenu vyměnit. Složení: Superabsorbent (sodium polyacrylate), wood fluff pulp, polypropylene, polyethylene, polyester, polyurethane, adhesives, colour changing dye, colourants

Produkt je výrobek značky Huggies ,distribuovaný s EAN kódem 5029053578095.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Huggies, Přebalování Huggies, Plenky Huggies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, plenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Huggies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Huggies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HUGGIES® Pleny jednorázové Elite Soft vel. 3 72 ks
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

679,- Kč