BELLA HAPPY Pants Kalhotky plenkové jednorázové 5 Junior 40 ks - 14% sleva

-14%
BELLA HAPPY Pants Kalhotky plenkové jednorázové 5 Junior  40 ks
499 579 1573
499,- Kč

Původní cena: 579,- Kč


Hodnocení:


BELLA HAPPY Pants Kalhotky plenkové jednorázové 5 Junior 40 ks z kategorie děti a kojenci, přebalování, plenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BELLA HAPPY Pants Kalhotky plenkové jednorázové 5 Junior 40 ks .

Zlevněné zboží

Natahovací plenkové kalhotky Happy Pants představují ideální řešení rychlého a jednoduchého přebalení dítěte. Flexibilní pásek kolem pasu umožňuje dokonalé uchycení v každé pozici, postranní volánky kolem nožiček jsou pružné a extrémně měkké a proto kalhotky správně sedí a nikde netlačí. Díky konstrukci vypadají jako spodní prádlo a je velmi snadné je obléknout, ale i rychle svléknout a to pouhým roztržením bočního švu. Technologie Air flow zajišťuje vysokou prodyšnost kalhotek a tím pokožku dětí chrání před podrážděním. Vysoce savé absorpční j...ádro rychle vsakuje tekutinu a zanechává pokožku suchou. Plenkové kalhotky Happy Pants nejsou parfemovány, neobsahují chlór ani latex a jsou dermatologicky testovány. Plenkové kalhotky Happy Pants umožňují vašemu dítěti být HAPPY. Složení: Celulózová vláknina, superabsorbent, netkaná textilie, prodyšná fólie, lepidla, elastický pásek, elastomerová vlákna.

Produkt je výrobek značky Bella Baby Happy ,distribuovaný s EAN kódem 5900516603687.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Bella Baby Happy, Přebalování Bella Baby Happy, Plenky Bella Baby Happy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BELLA HAPPY Pants Kalhotky plenkové jednorázové 5 Junior 40 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, plenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bella Baby Happy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bella Baby Happy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BELLA HAPPY Pants Kalhotky plenkové jednorázové 5 Junior 40 ks
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

499,- Kč