Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Schwalbe G-One Overland

Schwalbe G-One Overland

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Schwalbe G-One Overland z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, pláště na kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Schwalbe G-One Overland .

Detailní informace

Gravel plášť pro dojíždějící, dobrodruhy a e-bikery.Použití: 50 % silnice, 50 % off-roadVysoká odolnost a dobrá přilnavost v zatáčkách díky velkým a stabilním blokůmVhodný zejména pro e-kolaVelmi hladké valení na asfaltuSUPER GROUNDKombinuje nízkou hmotnost a stabilitu. Cítí se pohodlně v jakémkoli terénu. Vyvážený poměr ochrany proti propíchnutí a hladkého v...alení. Pro plynulé tratě, dlouhé jízdy a jakýkoli terén.E-50Pláště na elektrokola s evropským schválením ECE-R75. Vhodné pro rychlá elektrokola - S-Pedelecs se schválením typu, pojištěním a motorovým asistentem nad 25 km/h.TUBELESS TECHNOLOGYPro všechny ambiciózní sportovní cyklisty je Tubeless tou správnou volbou. Jen Tubeless dosahuje nejlepších hodnot z hlediska: + RYCHLOST + PŘILNAVOST + OCHRANA PŘED PROPICHNUTÍM + KOMFORT.

Produkt je výrobek značky Schwalbe ,distribuovaný s EAN kódem 4026495905916.

Procházet zboží z kategorie Sport Schwalbe, Outdoorové aktivity Schwalbe, Cyklistika Schwalbe, Díly jízdních kol Schwalbe, Pláště na kola Schwalbe.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Schwalbe G-One Overland a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, pláště na kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schwalbe a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schwalbe najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schwalbe G-One Overland
Právě si prohlížíte...

1590,- Kč