MAXXIS Minion 27,5" Black 2.5 Plášť na MTB kolo - 10% sleva

-10%
MAXXIS Minion 27,5
1 409 1 558 2262
1 409,- Kč

Původní cena: 1 558,- Kč


Hodnocení:


MAXXIS Minion 27,5" Black 2.5 Plášť na MTB kolo z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, pláště na kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MAXXIS Minion 27,5" Black 2.5 Plášť na MTB kolo .

Zlevněné zboží

Díky designu dezénu, který obratně vyvažuje rychlost odvalování s brzděním a trakcí v zatáčkách, není divu, proč je Minion DHF jednou z nejvíce napodobovaných plášťů v horské cyklistice. Ať už jezdíte po místních trailech, backcountry, závodní enduro nebo sjezd Světového poháru, je zde pro vás Minion DHF, který splní vaše potřeby.
Kategorie: Trail, Enduro, Down...hill Doporučené použití: Všechny trailové podmínky Doporučená instalace: Přední
TECHNOLOGIES 3C MAXXTERRA
Maxxis 3C MaxxTerra je střední konfigurace trojité směsi používaná v řadě horských plášťů. Směs 3C MaxxTerra nabízí větší trakci než 3C MaxxSpeed, ale poskytuje méně opotřebení dezénu a lépe odvaluje než MaxxGrip, díky čemuž je ideální pro jízdu na trailech za všech podmínek.
3C MAXXGRIP Tato směs s vysokou trakcí a nekompromisním gripem je ta samá, kterou používají špičkoví atleti Světového poháru ve sjezdu a Enduro World Series a je nyní dostupná v různých konfiguracích pláště, aby pokryla všechny jezdce.
3C MaxxGrip + plášť EXO = Lehká jízda na trailech v mokrých / kluzkých podmínkách 3C MaxxGrip + plášť EXO+ = Všestranná jízda na trailech v mokrých / kluzkých podmínkách 3C MaxxGrip + plášť DoubleDown = Závodní enduro a e-kola 3C MaxxGrip + Downhill plášť = Downhill závody a elektrokola s dlouhým dojezdem
EXO
EXO je materiál odolný vůči proříznutí a oděru, který se přidává na boční stěny mnoha horských Maxxis kol a gravel plášťů. Tato hustě tkaná látka je lehká a vysoce flexibilní, což zajišťuje, že výkon pláště zůstane nezměněn. Vyberte si EXO Protection pro zvýšenou odolnost při gravel jízdě, XC a nenáročných trailech.
EXO+
EXO+ je střední možnost ochrany proti propíchnutí od Maxxis vhodná pro všestrannou jízdu na trailech a lehká e-kola. Začneme odolným pouzdrem 60 TPI, přidáme legendární ochrannou vrstvu EXO proti propíchnutí na boční stěny a završíme to malou butylovou vložkou kolem patky. Pevný plášť a materiál EXO chrání před poškozením od kamenů a kořenů, zatímco butylová vložka chrání plášť před defektem a pomáhá předcházet poškození ráfku.
DOUBLE DOWN (DD)
DoubleDown (DD) je řešení pláště pro enduro závody a použití na e-kolech. Dvě vrstvy lehkého materiálu 120 TPI jsou kombinovány s butylovou boční vložkou, aby vytvořily vysoce odolný plášť s větší zpětnou vazbou než downhill plášť. Pláště DoubleDown jsou o něco lehčí než jejich Downhill protějšky, ale ve skutečnosti je to rozdíl v ''pocitu na trailech,'' který je odlišuje.
WIDE TRAIL Konstrukce Wide Trail (WT) optimalizuje rozložení a profil dezénu na dnešních moderních širších ráfcích. Tradiční pláště jsou navrženy na starších, užších ráfcích a mohou vytvářet příliš čtvercový profil pláště, což vede k méně než optimálnímu výkonu. Pláště WT jsou optimalizovány pro 35 mm vnitřní šířku ráfku, ale je prokázáno, že fungují v rozsahu od 30 do 35 mm šířky vnitřního ráfku, v závislosti na preferencích jezdce.
Plášťe Maxxis Wide Trail XC jsou optimalizovány pro použití s 30 mm vnitřní šířkou ráfků, ale budou dobře fungovat na ráfcích již od 25 mm. Maxxis nedoporučuje ráfky širší než 30 mm nebo užší než 25 mm.
TUBELESS READY... Barva podle výrobce : Black Hmotnost (g) : 1244.0 Šířka (inch) : 45048 Barva : Černá TPI : 120.0 Průměr : 27,5" (584 mm) Speciální vlastnosti : Tubeless Ready Země původu : Taiwan Typ : Kevlarový

Produkt je výrobek značky Maxxis ,distribuovaný s EAN kódem 4717784030883.

Procházet zboží z kategorie Sport Maxxis, Outdoorové aktivity Maxxis, Cyklistika Maxxis, Díly jízdních kol Maxxis, Pláště na kola Maxxis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAXXIS Minion 27,5" Black 2.5 Plášť na MTB kolo a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, pláště na kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxxis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxxis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAXXIS Minion 27,5" Black 2.5 Plášť na MTB kolo
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1409,- Kč