Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAXXIS Ardent Race 27,5X2.20 3CS/EXO/TR Kevlar

MAXXIS Ardent Race 27,5X2.20 3CS/EXO/TR Kevlar

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAXXIS Ardent Race 27,5X2.20 3CS/EXO/TR Kevlar z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, pláště na kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MAXXIS Ardent Race 27,5X2.20 3CS/EXO/TR Kevlar .

Detailní informace

Maxxis Ardent Race sdílí mnoho funkcí s Ikonem, ale nabízí lepší výkon v zatáčkách s výraznějšími bočními výstupky.Kategorie: XC Race, XC, TrailDoporučené použití: Suché až smíšené XC trailové podmínkyDoporučená instalace: Přední nebo zadníTECHNOLOGIE3C MAXXSPEEDDvě směsi ve vnější vrstvě, které se používají především... v cross-country (XC) pláštích, jsou speciálně navrženy tak, aby snížily valivý odpor a optimalizovaly opotřebení dezénu a trakci.EXOEXO je materiál odolný vůči proříznutí a oděru, který se přidává na boční stěny mnoha horských Maxxis kol a gravel plášťů. Tato hustě tkaná látka je lehká a vysoce flexibilní, což zajišťuje, že výkon pláště zůstane nezměněn. Vyberte si EXO Protection pro zvýšenou odolnost při gravel jízdě, XC a nenáročných trailech.TUBELESS READYPláště jsou připraveny k bezdušovému použití a poskytují jezdci mnoho výhod: schopnost provozovat nižší tlak vzduchu, což zlepšuje trakci; nižší valivý odpor v porovnání s pláštěm s duší; a menší šance na defekt. Bezdušové pláště jsou označeny písmeny ''TR'' na bočnici.Bezdušové pláště musí být namontovány na bezdušové ráfky a vyžadují použití tekutého těsnicího prostředku k udržení tlaku. Kapalné tmely mají další výhodu v utěsňování malých vpichů. Nezapomeňte pravidelně kontrolovat tmel a podle potřeby jej obnovovat, protože časem vyschne. Barva podle výrobce : Black Hmotnost (g) : 758.0 Šířka (inch) : 2.2 Barva : Černá Speciální vlastnosti : EXO TPI : 120.0 Průměr : 27,5" (584 mm) Země původu : Taiwan Typ : Kevlarový Speciální vlastnosti : Tubeless Ready

Produkt je výrobek značky Maxxis ,distribuovaný s EAN kódem 4717784026114.

Procházet zboží z kategorie Sport Maxxis, Outdoorové aktivity Maxxis, Cyklistika Maxxis, Díly jízdních kol Maxxis, Pláště na kola Maxxis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAXXIS Ardent Race 27,5X2.20 3CS/EXO/TR Kevlar a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, pláště na kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxxis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxxis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAXXIS Ardent Race 27,5X2.20 3CS/EXO/TR Kevlar
Právě si prohlížíte...

1089,- Kč