Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Goodyear Peak Ultimate Tubeless Complete 29x2.25 120 TPI Tan - 28% sleva

-28%
Goodyear Peak Ultimate Tubeless Complete 29x2.25 120 TPI Tan

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Goodyear Peak Ultimate Tubeless Complete 29x2.25 120 TPI Tan z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, pláště na kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Goodyear Peak Ultimate Tubeless Complete 29x2.25 120 TPI Tan .

Zlevněné zboží

Peak je rychlostní démon ideální pro horskou cyklistiku.
Plášť, který vyniká v každém odvětví, hmotností, účinností odvalování, odolností, trakcí a jednoduchostí použití. Zdolávání dlouhých alpských stoupání je stejně snadné jako krocení nezbytného sestupu, který následuje.
Kdo jezdí na tomto plášti.<...br />XC závodník a každý, koho zajímá, co je za dalším lesem a za dalším vrcholem.
Kde se mu daří nejlépe.
Všude mimo silnici, kde je efektivita odvalování velmi vysoká. Od dlouhých alpských okruhů až po soutěžní XC závody. Žádný vrchol není příliš vysoký.
Když vás ovládne smysl pro dobrodružství a touha po toulkách, představujeme vám Peak. Kromě sedačkových lanovek, dlážděných cest a každodenního života existuje svět, který je přístupný jen díky vaší vlastní síle a odhodlání a omezený pouze vaším vybavením. Peak maximalizuje vaše úsilí při hledání neznámého a umístí vás na vrchol pódia, když budete čelit konkurenci. PRO ŠPIČKOVÝ VÝKON
Kulatý profil, těsně umístěný běhoun a pružná kostra přispívají k nízkému valivému odporu, zatímco dostatečná trakce a brzdný výkon jsou zaručeny díky lamelám na každém výstupku a vícerozměrné směsi Dynamic: A/T. Optimalizován pro XC soutěže.
KONSTRUKCE Tubeless Complete™ Patentovaný design plášťů Goodyear, který nabízí všechny výhody pláště Tubeless Ready (TLR) s dalšími vlastnostmi zadržování vzduchu.
K vysokotlakému plášti Road-UHP je přidána vrstva vícesložkového materiálu, která umožňuje lepší zadržování vzduchu a zároveň poskytuje dodatečnou ochranu proti propíchnutí a proříznutí s minimálním zvýšením hmotnosti. Jedinečný design v praxi znamená, že po instalaci zůstane v plášti více tmelu, připraveného na moment, kdy jej nejvíc potřebujete.
SMĚS Dynamic R/T
Směs Rugged-Terrain je speciálně navržena tak, aby vyvážila přilnavost, opotřebování a efektivitu.
OCHRANA 120 tpi + M/Wall
Plášť o hustotě 120 tpi využívá jemnější tkaninu a používá méně gumy, díky čemuž je pružnější a rychleji se odvaluje se zlepšenou trakcí. M:Wall- Odolná mono tkanina, která se nachází na bočnici pláště a používá se tam, kde je řez a odírání velmi časté.
Hmotnost (g) : 743.0 Typ : Kevlarový Barva podle výrobce : Black/Tan Barva : Černá Země původu : Taiwan Speciální vlastnosti : Tubeless Ready Šířka (inch) : 2.25 Barva : Žlutá Průměr : 29/28" (622 mm) TPI : 120.0

Produkt je výrobek značky Goodyear ,distribuovaný s EAN kódem 0810432031660.

Procházet zboží z kategorie Sport Goodyear, Outdoorové aktivity Goodyear, Cyklistika Goodyear, Díly jízdních kol Goodyear, Pláště na kola Goodyear.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Yellow
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Goodyear Peak Ultimate Tubeless Complete 29x2.25 120 TPI Tan a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, pláště na kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goodyear a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goodyear najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Goodyear Peak Ultimate Tubeless Complete 29x2.25 120 TPI Tan
Právě si prohlížíte... - 28% sleva

1069,- Kč