Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Continental Race King II 26" Black

Continental Race King II 26

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Continental Race King II 26" Black z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, pláště na kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Continental Race King II 26" Black .

Detailní informace

Cross country, nebo maratony, hardtaily, nebo celopéra, na tomhle musíš závodit.
Nízky valivý odpor, odolná kostra a příkladné kvality pohlcování nerovností. Minimalistický vzorek pro závodníky, kteří touží po rychlosti.
Vlastnosti:
60 TPI Nylon - kostra 2 vrstvy 120 TPI bočnice 3 vrstvy pod běhounem Drátěná patka z vysokopevnostní oceli Velikost kol: 26"
Technologie:
Performance... />Barva: Černá Země původu: Německo TPI: 180.0 Typ: Drátěný Hmotnost (g): 600.0 Šířka (mm): 55.0 Průměr: 26" (559 mm) Šířka (inch): 2.2 Barva podle výrobce: Black

Produkt je výrobek značky Continental ,distribuovaný s EAN kódem 4019238026153.

Procházet zboží z kategorie Sport Continental, Outdoorové aktivity Continental, Cyklistika Continental, Díly jízdních kol Continental, Pláště na kola Continental.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Continental Race King II 26" Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, pláště na kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Continental a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Continental najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Continental Race King II 26" Black
Právě si prohlížíte...

580,- Kč