Obraz na plátně The Witcher - On The Precipice, - 27% sleva

-27%
Obraz na plátně The Witcher - On The Precipice,
1 099 1 499 1510
1 099,- Kč

Původní cena: 1 499,- Kč


Hodnocení:


Obraz na plátně The Witcher - On The Precipice, z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, výtvarné umění, plakáty, fotografie a výtvarná díla na zeď, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Posters a budete spokojení s dodaným Obraz na plátně The Witcher - On The Precipice, .

Zlevněné zboží

Nejmodernější technologie tisku ve vysokém rozlišení. Plátno je napínáno na kvalitní dřevěný rám (buk/borovice). Vytváří 3D efekt na zdi. Ideální zpracování pro fotografie, reprodukce i jiné umělecké grafiky. Stylová dekorace pro váš byt, kancelář i pracovnu.

Produkt je výrobek značky Pyramid International.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Pyramid International, Bytové doplňky a dekorace Pyramid International, Výtvarné umění Pyramid International, Plakáty, fotografie a výtvarná díla na zeď Pyramid International.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

229,- Kč
206,- Kč
Detail
290,- Kč
259,- Kč
Detail
349,- Kč
309,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Obraz na plátně The Witcher - On The Precipice, a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, výtvarné umění sleva, plakáty, fotografie a výtvarná díla na zeď sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pyramid International a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pyramid International najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obraz na plátně The Witcher - On The Precipice,
Právě si prohlížíte... - 27% sleva

1099,- Kč