Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Skleněný obraz Magic Goddess 100x150cm

KARE Design Skleněný obraz Magic Goddess 100x150cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Skleněný obraz Magic Goddess 100x150cm z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, výtvarné umění, plakáty, fotografie a výtvarná díla na zeď, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Skleněný obraz Magic Goddess 100x150cm .

Detailní informace

KARE DESIGN Skleněný obraz Magic Goddess 100x150cm: Skleněný obraz Magic Goddess potěší všechny milovníky ženské krásy. Okouzlující bohyně se svatozáří je oblečena do pestrobarevného roucha, které zvýrazňuje její krásu. Obraz můžete umístit doma i do nejrůznějších společenských prostor. Obraz je vyroben z polypropylenu a jeho přední část je opatřena laminovaným sklem, které je pro větší bezpečnost tvrzené. Pořiďte si krásný obraz, který oživí váš interiér s grácií a nonšalancí!

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621535867.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kare Design, Bytové doplňky a dekorace Kare Design, Výtvarné umění Kare Design, Plakáty, fotografie a výtvarná díla na zeď Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Skleněný obraz Magic Goddess 100x150cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, výtvarné umění sleva, plakáty, fotografie a výtvarná díla na zeď sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Skleněný obraz Magic Goddess 100x150cm
Právě si prohlížíte...

10790,- Kč