Are you drunk Fotoobraz 150x55 cm panorama

Are you drunk Fotoobraz 150x55 cm panorama
998 998 433
998,- Kč

Původní cena: 998,- Kč


Hodnocení:


Are you drunk Fotoobraz 150x55 cm panorama z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, výtvarné umění, plakáty, fotografie a výtvarná díla na zeď, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Belabel a budete spokojení s dodaným Are you drunk Fotoobraz 150x55 cm panorama .

Detailní informace

Vyzdobit si interiér svého domu je leckdy oříšek. Sériově vyráběné obrazy jsou často velký kýč a umělecká plátna zase stojí pěkný balík. U nás můžeš problém snadno vyřešit tak, že si obraz navhneš úplně sám. Na fotoobraz si můžeš zvěčnit jakouliv vzpomínku, fotografii, ale také koláž či jakýkoliv obrázek, který se ti bude do tvého pokoje přesně hodit. Jemná struktura plátna a syté barvy tepelně zafixované do látky zaručí dlouhotrvající stálost potisku a podtrhnout duši každého díla.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: univerzal
  • Barva: Bílá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

175,- Kč
Detail
398,- Kč
Detail
398,- Kč
Detail
599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Are you drunk Fotoobraz 150x55 cm panorama a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, výtvarné umění sleva, plakáty, fotografie a výtvarná díla na zeď sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Are you drunk Fotoobraz 150x55 cm panorama
Právě si prohlížíte...

998,- Kč