KEGEL Mobilní garáž Hatchback S2 - 10% sleva

-10%
KEGEL Mobilní garáž Hatchback S2
1 022 1 139 1910
1 022,- Kč

Původní cena: 1 139,- Kč


Hodnocení:


KEGEL Mobilní garáž Hatchback S2 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, plachty na auta, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným KEGEL Mobilní garáž Hatchback S2 .

Zlevněné zboží

Plachta na auto KEGEL Mobilní garáž Hatchback S2: Potřebuje svého motorového miláčka schovat před nepříznivými vlivy počasí a nemáte k dispozici garáž? S touto plachtou, kterou budete mít vždy po ruce, přikryjete a ochráníte vaše auto lépe, než byste čekali. Díky speciální konstrukci a trojvrstvé nepromokavé, paropropustné membráně udržuje plachta během deště téměř úplnou těsnost a zároveň při vyšších teplotách okolí odvádí ven vlhkost, která se pod plachtou hromadí. Plachta chrání před deštěm, UV zářením, prachem, ptačím trusem, kroupami,... sněhem a námrazou. Snadno upevní pomocí šňůry, a bez problému tak odolá i silnému větru.Klíčové vlastnostiVodovzdorná ochranná plachta na automobilSpeciální konstrukceTrojvrstvá nepromokavá membránaPropouští vlhkost při vyšších teplotáchTéměř úplná těsnost během deštěChrání před deštěm, UV zářením, prachem, ptačím trusem, kroupami, sněhem a námrazouSnadné upevnění pomocí šňůryVhodné pro hatchback o délce 320 - 332 cm.

Produkt je výrobek značky Kegel ,distribuovaný s EAN kódem 5904898506659.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Kegel, Díly a příslušenství vozidel Kegel, Údržba a výzdoba motorových vozidel Kegel, Plachty na auta Kegel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KEGEL Mobilní garáž Hatchback S2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, plachty na auta sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kegel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kegel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KEGEL Mobilní garáž Hatchback S2
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1022,- Kč