Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pedály Race Face Atlas 22 oranžová

Pedály Race Face Atlas 22 oranžová
Pedály Race Face Atlas 22 oranžová
Pedály Race Face Atlas 22 oranžová
Pedály Race Face Atlas 22 oranžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pedály Race Face Atlas 22 oranžová z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, součásti řetězových systémů na kola, pedály na kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Pedály Race Face Atlas 22 oranžová .

Detailní informace

Nnízkoprofilová, prostorná základna s výraznými hroty a nízká váha, to vše dělá z těchto pedálů ideální záležitost pro trail bike.
Nově rozšířená platforma, delší piny, tenší tělo, minimální vůle, jednoduchá servisovatelnost, větší gripZvýšená odolnost díky zvětšeným ložiskům a nové přepracované ose...Tenký konkávní profil s nakloněnými piny pro ještě větší záběr a trakciSedí na jakékoliv kliky na trhu, dokonce ikdyž jsou vybaveny ochrannými botkamiJednoduchá uživatelská servisovatelnost za použití standartního dílenského nářadíDoživotní záruka protože jim zkrátka věřímePřiložené podložky pro nastavení požadované výšky pinůMateriál osyChromoly SteelMateriál těla6061 AluminumMateriál6061 AluminumVýška platformy 14.5 mmPočet pinů20 SHCS pinů (10 na stranu)Rozměry platformy114 x 101 mmHmotnost355g

Produkt je výrobek značky Race Face ,distribuovaný s EAN kódem 0821973415383.

Procházet zboží z kategorie Sport Race Face, Outdoorové aktivity Race Face, Cyklistika Race Face, Díly jízdních kol Race Face, Součásti řetězových systémů na kola Race Face, Pedály na kola Race Face.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 352,- Kč
Detail

Look Keo Classic 3 Plus Black

Black / Composite material / Look
1 354,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pedály Race Face Atlas 22 oranžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, součásti řetězových systémů na kola sleva, pedály na kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Race Face a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Race Face najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pedály Race Face Atlas 22 oranžová
Právě si prohlížíte...

4107,- Kč