Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TOUCHBeauty Čisticí kartáček na obličej se stojánkem 1782 - 16% sleva

-16%
TOUCHBeauty Čisticí kartáček na obličej se stojánkem 1782

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TOUCHBeauty Čisticí kartáček na obličej se stojánkem 1782 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným TOUCHBeauty Čisticí kartáček na obličej se stojánkem 1782 .

Zlevněné zboží

Elektrický sonický a rotační čisticí kartáček s dvěma rozdílnými kartáčky (360º rotační hlavice kartáčku a 6º oscilační hlavice kartáčku) pro různé potřeby pleti. Perfektní a šetrná péče o normální a citlivou pleť obličeje. Účinně odstraňuje nečistoty, pomáhá v boji proti akné a černým tečkám. Jemně odstraňuje odumřelou a zrohovatělou pokožku. Doporučené použití: Různí lidé mají různé typy pleti. Pro dosažení co nejlepších výsledků doporučujeme v závislosti na vašem typu pleti použít odlišnou frekvenci. - Mastná pleť: Používejte oscilační kartá...ček dvakrát denně (ráno a večer). Rychlost přizpůsobte podle vaší potřeby. Doporučujeme zahrnout rotační kartáček pro hloubkové čištění do vaší každodenní péče o pleť 3-5krát týdně. - Normální pleť: Používejte oscilační kartáček dvakrát denně (ráno a večer). Rychlost přizpůsobte podle vaší potřeby. Doporučujeme zahrnout rotační kartáček pro hloubkové čištění do vaší každodenní péče o pleť 2-3krát týdně. - Suchá pleť: Používejte oscilační kartáček dvakrát denně (ráno a večer). Rychlost přizpůsobte podle vaší potřeby. Doporučujeme zahrnout rotační kartáček pro hloubkové čištění do vaší každodenní péče o pleť 1-2krát týdně. - Kombinovaná pleť: Používejte oscilační kartáček dvakrát denně (ráno a večer). Rychlost přizpůsobte podle vaší potřeby. Vyčistěte T-zónu a mastné oblasti obličeje pomocí rotačního kartáčku 2-4krát týdně. - Citlivá pleť: Používejte oscilační kartáček nastaven na nízkou rychlost 1-2krát týdně. - Mužská pleť: Používejte oscilační kartáček dvakrát denně (ráno a večer). Rychlost přizpůsobte podle vaší potřeby. Doporučujeme zahrnout rotační kartáček pro hloubkové čištění do vaší každodenní péče o pleť 2-4krát týdně.

Produkt je výrobek značky Touchbeauty ,distribuovaný s EAN kódem 6971024920015.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Touchbeauty, Osobní péče Touchbeauty, Kosmetika Touchbeauty, Péče o pleť Touchbeauty.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TOUCHBeauty Čisticí kartáček na obličej se stojánkem 1782 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Touchbeauty a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Touchbeauty najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TOUCHBeauty Čisticí kartáček na obličej se stojánkem 1782
Právě si prohlížíte... - 16% sleva

1391,- Kč