Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Soaphoria Normalizující & matující krém na smíšenou až mastnou pleť - Královské pleťové krémy 50 ml - 9% sleva

-9%
Soaphoria Normalizující & matující krém na smíšenou až mastnou pleť - Královské pleťové krémy  50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Soaphoria Normalizující & matující krém na smíšenou až mastnou pleť - Královské pleťové krémy 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Soaphoria Normalizující & matující krém na smíšenou až mastnou pleť - Královské pleťové krémy 50 ml .

Zlevněné zboží

Normalizující, snadno se vstřebávající krém navržený na smíšenou až mastnou pleť. Nevhodný životní styl, environmentální faktory nebo hormonální vlivy mohou vést k vypěstování smíšené až mastné pleti. Ta je jednoduše rozlišitelná, je mastná ale i suchá a žíznivá. Náš pomocník byl vyvinut s cílem vyvážit a normalizovat funkce pleti a je vhodný jako celoroční krém na obličej. Pomáhá chránit pokožku před změnami teploty během zimních i letních měsíců. Je také zvláště vhodný pro dospívající pokožku. Pleťový krém vyrobený ze surovin nejvyšší kvality... dodá pleti přesně to, po čem touží. Složení je speciálně šité na míru, tj. podle typu pleti pro dosažení nejlepších výsledků. Lehké, nemastné složení se po aplikaci rychle vstřebává, účinně eliminuje nezdravé projevy pleti, zabojuje proti stárnutí, ochraňuje od znečištěného životního prostředí i škodlivého UV záření.

Produkt je výrobek značky Soaphoria ,distribuovaný s EAN kódem 8586017850163.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Soaphoria, Osobní péče Soaphoria, Kosmetika Soaphoria, Péče o pleť Soaphoria.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Soaphoria Normalizující & matující krém na smíšenou až mastnou pleť - Královské pleťové krémy 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Soaphoria a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Soaphoria najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Soaphoria Normalizující & matující krém na smíšenou až mastnou pleť - Královské pleťové krémy 50 ml
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

479,- Kč