Sisley Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion přípravná noční péče proti vráskám 140 ml - 17% sleva

-17%
Sisley Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion přípravná noční péče proti vráskám 140 ml
5 128 6 150 798
5 128,- Kč

Původní cena: 6 150,- Kč


Hodnocení:


Sisley Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion přípravná noční péče proti vráskám 140 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Sisley Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion přípravná noční péče proti vráskám 140 ml .

Zlevněné zboží

Zatímco přes den pleť spotřebovává veškerou energii na obranu a ochranu proti vnějším stresovým faktorům, v noci, kdy na pleť stres nepůsobí, se aktivují přirozené procesy obnovy pleti. Noční doba je tedy optimální čas pro regeneraci pleti, která účinně potlačuje viditelné známky stárnutí. Právě pochopení této kožní chronobiologie je základem odborných znalostí kolekce Supremÿa.Špičkové pleťové mléko proti vráskám je předstupněm k nočnímu rituálu Supremÿa At Night, ideálně připraví povrch pleti a zlepší její vnímavost k následné regenerační péč...i. Základní a vysoce senzorický krok k probuzení síly noci se třemi účinky:Intenzivně hydratujeKombinace klíčových hydratačních ingrediencí ideálně připravuje pleť na pečující rituál a podporuje optimální vstřebávání následných ingrediencí. Pleť je intenzivně hydratovaná, hebčí, vláčnější a hedvábnější.Stimuluje a tonizujeŠpičkové pleťové mléko proti vráskám zvyšuje vnímavost pleti k blahodárným účinkům péče Supremÿa. Pleť je revitalizovaná a tonizovaná.Aktivuje noční mechanismyNaplňuje pleť klíčovými ingrediencemi působícími proti vráskám, které aktivují noční mechanismy, a tím iniciují regenerační sílu rituálu Supremÿa At Night. Obličej je viditelně osvěžený a odpočatý, pleť působí regenerovaně.Inovativní a velmi smyslná, její vzácná textura vytváří pocit svěžesti a po vmasírování se promění v příjemný, zahalující závoj. Nemastné, hedvábné a jemné pleťové mléko Supreme proti vráskám zanechává na povrchu pleti nepostřehnutelný sametový film. Lehké charakteristické květinové tóny Supremÿa – damašská růže, magnolie a pelargonie – nabízejí voňavou kytici pro chvíle absolutní pohody.Skleněný flakon byl navržen tak, aby umožňoval recyklaci.ÚČINNÉ LÁTKY• Roztok biosacharidů: poskytuje optimální okamžitou a dlouhodobou hydrataci*.• Glycerin rostlinného původu: přitahuje vodu do pleti a zadržuje ji tam.• Provitamin B5: udržuje hydrataci pleti a zároveň ji zklidňuje.• Výtažek z červené révy: stimuluje, tonizuje a připravuje pleť na přijetí následné péče o pleť.• Výtažek z jerlínu japonského: antioxidant, zvyšuje odolnost pleti* a aktivuje noční mechanismy.• Výtažek ze sójových peptidů, adenosin: působí proti vráskám• Výtažek z tygřích ořechů: obnovuje pružnost a tonus pleti*.• Výtažek z řasy padina pavonica: vyplňuje pleť a podporuje její pružný vzhled.*Testováno in vitroJAK POUŽÍVATVečer aplikujte 2 až 3 dávky na důkladně vyčištěnou pleť obličeje a krku pomocí následující aktivační techniky, dokud se pleťové mléko zcela nevstřebá, a poté pokračujte aplikací pleťových produktů z kolekce Supremÿa.  

Produkt je výrobek značky Sisley ,distribuovaný s EAN kódem 3473311540706.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Sisley, Osobní péče Sisley, Kosmetika Sisley, Péče o pleť Sisley.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Kalhoty Sisley dámské, zelená barva, jednoduché, high waist

Velikost 36 / Zelená /
100% Viskóza / Pro ženy / Sisley
1 299,- Kč
Detail

Dětské rifle Sisley

Velikost 150 / černá /
98% Bavlna / Sisley
1 099,- Kč
499,- Kč
Detail

Bavlněný top Sisley žlutá barva

Velikost XS / žlutá /
100 % Bavlna / Pro ženy / Sisley
449,- Kč
289,- Kč
Detail
559,- Kč
389,- Kč
Detail

Vlněný svetr Sisley dámský, lehký

Velikost M / Růžová / 80 % Vlna / Pro ženy / Sisley
1 799,- Kč
1 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sisley Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion přípravná noční péče proti vráskám 140 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sisley a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sisley najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sisley Supremÿa At Night The Supreme Anti-Aging Skin Care Lotion přípravná noční péče proti vráskám 140 ml
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

5128,- Kč