Revolution 12 Days of Masking: Sheet Mask Set dárkový set 730 g - 20% sleva

-20%
Revolution 12 Days of Masking: Sheet Mask Set dárkový set 730 g
760 950 1150
760,- Kč

Původní cena: 950,- Kč


Hodnocení:


Revolution 12 Days of Masking: Sheet Mask Set dárkový set 730 g z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Revolution 12 Days of Masking: Sheet Mask Set dárkový set 730 g .

Zlevněné zboží

Milujete pleťové masky? Pokud ano, nastává 12 dní hýčkání a hloubkového vyživování pleti s maskami od Revolution Skincare. Spolu s obličejovým válečkem Black Obsidian Facial Roll představují maximální péči o vaši tvář. Nemůžete se dočkat a potřebujete vědět, co najdete uvnitř? Těšit se můžete na: 1 x Plátýnková maska s kyselinou hyaluronovou1 x Plátýnková maska s niacinamidem1 x Plátýnková maska s vitaminem C1 x Plátýnková maska s Aloe Vera ​1 x Plátýnková maska s kyselinou salicylovou1 x Okurková plátýnková maska1 x Kokosová plátýnková maska1 ...x Ananasová plátýnková maska1 x Broskvová maska na ruce1 x Vyživující maska na rty1 x Okurkové polštářky pod oči1 x Black Obsidian obličejový válečekVeganský produkt.

Produkt je výrobek značky Revolution ,distribuovaný s EAN kódem 5057566457019.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Revolution, Osobní péče Revolution, Kosmetika Revolution, Péče o pleť Revolution.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Revolution 12 Days of Masking: Sheet Mask Set dárkový set 730 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Revolution a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Revolution najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Revolution 12 Days of Masking: Sheet Mask Set dárkový set 730 g
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

760,- Kč