Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MOLECOOL Iconic Beauty Cream anti-agingový krém 50 ml

MOLECOOL Iconic Beauty Cream anti-agingový krém 50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MOLECOOL Iconic Beauty Cream anti-agingový krém 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným MOLECOOL Iconic Beauty Cream anti-agingový krém 50 ml .

Detailní informace

Ultra výživný, silně hydratační celodenní krém z první řady produktů značky MOLECOOL. Obsahuje 12 patentovaných látek a je formulován z 98 % látek přírodního původu. Benefity: + 51% redukce vrásek+ 57% stimulace syntézy kolagenu+ 51% zpevnění pleti+ 169% stimulace produkce elastinu+ 205% zvýraznění jasu pokožky Účinné látky: - KYSELINA HYALURONOVÁ® – exkluzivní ingredience s prodlouženým hydratačním efektem, zvyšuje tělu vlastní produkci kolagenu, vyhlazuje jemné linky a vrásky- RÝŽOVÉ CERAMIDY® – látka s excelentními hydratačními vlastnostmi, ...zabraňuje předčasné tvorbě vrásek tím, že obnovuje a vyhlazuje všechny vrstvy pokožky- NEOSSANCE® SQUALANE – redukuje vrásky až o 51 %- C-PEP TRICOLL ™ – stimuluje syntézu kolagenu až o 57 %- C–Pep™ Elastyl – zpevňuje plet až o 51 %, stimuluje produkci elastinu až o 169 %- KMENOVÉ BUŇKY Z MALIN® – patentovaný extrakt z kmenových buněk z malin zajištuje extrémně silnou hydrataci- STOECHIOL® – takzvaný „přírodní botulotoxin", dle klinických studií dochází již za 24 hodin k viditelné redukci vrásek až o 17,4 %- SOMITINE® – zvyšuje jas pokožky až o 205 %- FLORAESTER® 20 – redukuje zarudnutí pleti, posiluje ochrannou funkci pleti- ROZMARÝNOVÝ EXTRAKT® – chrání DNA, je bohatý na vitamíny C a E, výrazně hydratuje a detoxikuje pleťJak používat: Naneste ráno i večer na dokonale očištěnou pleť a bohatě vmasírujte do celé tváře. Pro dosažení optimálních výsledků používejte souběžně s produktem Iconic Beauty Caps, nebo využijte výhodnějšího balení a zakupte oba produkty společně jako Iconic Beauty Pack.

Produkt je výrobek značky Molecool ,distribuovaný s EAN kódem 745760170852.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Molecool, Osobní péče Molecool, Kosmetika Molecool, Péče o pleť Molecool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MOLECOOL Iconic Beauty Cream anti-agingový krém 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Molecool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Molecool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MOLECOOL Iconic Beauty Cream anti-agingový krém 50 ml
Právě si prohlížíte...

1350,- Kč