Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Matis Paris Set Queen of Clubs set obsahuje HyaluPerf-Serum 30 ml + Hyaluronic-Perf Cream 50 ml

Matis Paris Set Queen of Clubs set obsahuje HyaluPerf-Serum 30 ml + Hyaluronic-Perf Cream 50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Matis Paris Set Queen of Clubs set obsahuje HyaluPerf-Serum 30 ml + Hyaluronic-Perf Cream 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Matis Paris Set Queen of Clubs set obsahuje HyaluPerf-Serum 30 ml + Hyaluronic-Perf Cream 50 ml .

Detailní informace

HYALUPERF-SERUM - Korektivní, inspirovaný estetickými metodamiSérum pro opravu vrásek kombinuje vysokou efektivitu vyhlášených aktivních ingrediencí: kyseliny hyaluronové, kyseliny glykolové a aktivních látek s uvolňujícím efektem na pokožku.VÝSLEDEK: pokožka je vyhlazená a bez vrásek. HYALURONIC-PERF - Zajišťuje 3D hydrataci pomocí kombinace kyseliny hyaluronové s dvojí technologií napomáhající účinnému pronikání aktivních látek do hlubších vrstev pleti. Pokožka se zjemňuje a zároveň se vyplňují linie vznikající v důsledku dehydratace. Díky to...mu mizí první stopy stárnutí a pleť vypadá svěží a mladistvá. VÝSLEDEK: okamžitý účinek jako kdyby došlo k podání kyseliny hyaluronové pomocí injekcí. Účinné látky: HYALUPERF-SERUM AH komplex (kombinace 3 typů kyseliny hyaluronové) – má výrazný vyhlazující a hydratační účinek, pokožka je dokonale připravená pro další péči.Kyselina glykolová – proslulá svými exfoliačními a hydratačními schopnostmi, mimoto navrací pleti přirozený tonus a odstín. Účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky, stimuluje regeneraci pokožky a redukuje vrásky i pigmentové nedostatky. HYALURONIC-PERFKyselina hyaluronová – přirozeně se vyskytující v pleti v důsledku postupujícího věku mizí a je třeba dočerpat ji z vnějších zdrojů. Komplex obsahuje dvojí typ kyseliny pro okamžité vyplnění a hloubkovou hydrataci.Výplňové mikročástice – biotechnologicky vyrobené mikrozásobníky kyseliny hyaluronové se dostávají do svrchních vrstev epidermu, kde dočerpávají přirozenou zásobu vlhkosti a tím pomáhají vyhladit její nerovnoměrnosti vznikající v důsledku dehydratace. Použití: HYALUPERF-SERUM - naneste vždy ráno a večer a pokračujte v ošetření svým denním či nočním krémem z linie RÉPONSE CORRECTIVE. HYALURONIC-PERF -  ráno a večer po HYALUPERF-SERUM.

Produkt je výrobek značky Matis Paris ,distribuovaný s EAN kódem 3579209006863.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Matis Paris, Osobní péče Matis Paris, Kosmetika Matis Paris, Péče o pleť Matis Paris.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Matis Paris Set Queen of Clubs set obsahuje HyaluPerf-Serum 30 ml + Hyaluronic-Perf Cream 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Matis Paris a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Matis Paris najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Matis Paris Set Queen of Clubs set obsahuje HyaluPerf-Serum 30 ml + Hyaluronic-Perf Cream 50 ml
Právě si prohlížíte...

2360,- Kč