Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Matis Paris Set King of Clubs set obsahuje Age Men Cream 50 ml + Reset Eyes Cream 15 ml

Matis Paris Set King of Clubs set obsahuje Age Men Cream 50 ml + Reset Eyes Cream 15 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Matis Paris Set King of Clubs set obsahuje Age Men Cream 50 ml + Reset Eyes Cream 15 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Matis Paris Set King of Clubs set obsahuje Age Men Cream 50 ml + Reset Eyes Cream 15 ml .

Detailní informace

Age Men - Protivráskový krém je určen všem moderním mužům, kteří chtějí bojovat s časem. Pomocí vhodné kombinace aktivních látek dociluje jak okamžitě viditelného výsledku, tak i dlouhodobého efektu v boji proti vráskám a dalším příznakům stárnutí pokožky, které se objevují kolem 40 roku. Vrásky jsou minimalizovány, pokožka není ochablá a celkově vypadá zdravější a mladistvější. Díky své příjemně fluidové textuře se rychle a beze stop vstřebává. Výsledky: regeneruje, posiluje a hydratuje, maže stopy stárnutí pokožky. Reset-Eyes - Péče proti zna...kům únavy je vyvinuta speciálně na namáhané partie kolem očí, kde se věk projevuje nejrychleji. Využívá klidového nočního režimu, během kterého redukuje jak otoky, tak i tmavé kruhy a vrásky. Klíčem k jejímu úspěchu je komplex různých aktivních ingrediencí, jenž dohromady zaručují okamžitý a přitom dlouhodobý účinek. Krémově gelová textura se rychle vstřebává a zanechává příjemně osvěžující efekt. Je určena všem moderním mužům, kteří se chtějí zbavit unaveného pohledu. Výsledky: odstraňuje tmavé kruhy a otoky kolem očí, zjemňuje, hydratuje a pomocí kovového aplikátoru osvěžuje. Účinné látky: Age Men - Kyselina hyaluronová s dlouhými řetězci molekul – účinně zabraňuje ztrátě přirozené hydratace, vyplňuje a hydratuje.- Konopný olej – bojuje proti volným radikálům. Regeneruje a hydratuje, minimalizuje vrásky.- Biopolymer – derivovaný z mandlových proteinů, navrací pleti pružnost, vyhlazuje ji a pomáhá redukovat vrásky.- Matrixyl® - stimuluje produkci kolagenů I a IV, fibronektinu a glykosaminolglykanu, které perfektně zpevňují pokožku. Reset-Eyes- Kyselina hyaluronová s dlouhými řetězci molekul – účinně zabraňuje ztrátě přirozené hydratace, vyplňuje a hydratuje- Kofein – podporuje krevní oběh a redukuje nadměrné zadržování tekutin, čímž napomáhá odbourávat otoky i tmavé kruhy kolem očí- Silně působící peptidy – redukují nahromadění lipidů kolem očí a odvádějí z těla škodlivé látky. Zpevňují kontury kolem očí a pomáhají minimalizovat tmavé kruhy i otoky v očním okolí- Výtažek z pupečníku asijského - zajišťuje dokonalé zklidnění a napomáhá opětovnému zpevnění pokožky kolem očí pomocí syntézy kolagenu Použití: Age Men - naneste ráno a večer na obličej a krk. Reset-Eyes - naneste ráno a/nebo večer na oční kontury pomocí speciálně navrženého kovového aplikátoru.  

Produkt je výrobek značky Matis Paris ,distribuovaný s EAN kódem 3579209006931.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Matis Paris, Osobní péče Matis Paris, Kosmetika Matis Paris, Péče o pleť Matis Paris.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Matis Paris Set King of Clubs set obsahuje Age Men Cream 50 ml + Reset Eyes Cream 15 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Matis Paris a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Matis Paris najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Matis Paris Set King of Clubs set obsahuje Age Men Cream 50 ml + Reset Eyes Cream 15 ml
Právě si prohlížíte...

1590,- Kč