Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lancôme Set s péčí Rénergie Multi-Lift s liftingovým účinkem dárkový set

Lancôme Set s péčí Rénergie Multi-Lift s liftingovým účinkem dárkový set

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lancôme Set s péčí Rénergie Multi-Lift s liftingovým účinkem dárkový set z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Lancôme Set s péčí Rénergie Multi-Lift s liftingovým účinkem dárkový set .

Detailní informace

Nastalo nejkouzelnější období roku. Období lásky, štěstí a společně strávených chvil s těmi nejbližšími. Značka Lancôme nabízí vše, co potřebujete k nalezení dokonalého dárku pro vás a vaše blízké. Řada Rénergie je tajnou zbraní značky Lancôme proti příznakům stárnutí pleti. V kombinaci se sérem Advanced Génifique tvoří účinné duo pro posilněnou, mladistvě vypadající pleť. Rychlejší obnova pleti, redukce vrásek a jemných linek a zpevnění kontur v obličeji. Přesvěčte se sami a vyzkoušejte rutinu péče o pleť Rénergie Multi-Lift a Advanced Génifiq...ue. Dárkový vánoční set obsahuje:- Liftingový, protivráskový denní krém Rénergie Multi-Lift 50 ml- Liftingový noční krém Rénergie Multi-Lift Night 15 ml- Omlazující pleťové sérum Advanced Génifique 10 ml Značka Lancôme propojuje luxus s udržitelností. Tento dárkový set v ekologickém designu je vyroben bez plastů a je 100% recyklovatelný. Potěšte nejen své blízké, ale i naši planetu.

Produkt je výrobek značky Lancôme ,distribuovaný s EAN kódem 3614273882514.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Lancôme, Osobní péče Lancôme, Kosmetika Lancôme, Péče o pleť Lancôme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lancôme Set s péčí Rénergie Multi-Lift s liftingovým účinkem dárkový set a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lancôme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lancôme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lancôme Set s péčí Rénergie Multi-Lift s liftingovým účinkem dárkový set
Právě si prohlížíte...

3090,- Kč