Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kyselina hyaluronová MAXI

Kyselina hyaluronová MAXI

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kyselina hyaluronová MAXI z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nakup zdravě a budete spokojení s dodaným Kyselina hyaluronová MAXI .

Detailní informace

Kyselina hyaluronová Kyselinu hyaluronovou (HA) , objevenou v r. 1934, tělo produkuje přirozeně a v našem těle se jí vyskytuje přibližně 15mg. Z toho až polovina v kůži, pak v kloubech a očních bulvy, ale i v pupeční šňůře. Naše sérum kyseliny HA v nejsilnější koncentrací - 3%  - je dvousložková a je složená z makromolekulární (1,5%) a Mikrodifuzní (1,5%) kyseliny HA, které pronikají do II. vrstvy kůže (dermis). Díky svému složení váže  4x  větší množství vody, než sama váží a v tom spočívá její kouzlo rychlého působení zejména na  pleť a stimu...lování tvorby kolagenu. Pravidelné používání kyseliny HA ve formě pleťového gelu: Hydratuje pokožku , pleť je jemnější, pevnější a elastičtější Zpomaluje proces stárnutí pokožky Regeneruje  a chrání před vnějšími vlivy (blokuje volné radikály) Detoxikuje pleť  a aktivuje samoreparačné mechanismy Jako zásobárna vlhkosti (ze které tkáně čerpají vodu)  výrazně napomáhá k redukci hlubokých vrásek  a tvorbě nových Urychluje hojení ran a jizev Použití může vyvolat zarudnutí pokožky na aplikovaném místě, které zpravidla do 30 minut zmizí. Nedoporučujeme užívat před pobytem na slunci. Složení: Aqua, Hyaluronic Acid, Gluconolactone, Sodium Benzoate.   Při nákupu nad 1000 Kč je doprava zdarma. Časově omezená akce: Při nákupu jakýchkoliv 4 produktů přibalíme dárek zdarma. V případe náhlého vyprodání dárku si vyhrazujeme právo zaslat jako dárek jiný produkt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

737,- Kč
479,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kyselina hyaluronová MAXI a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Kyselina hyaluronová MAXI
Právě si prohlížíte...

289,- Kč