Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml - 18% sleva

-18%
Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml
Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml
Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml
Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml
320 390 2092
320,- Kč

Původní cena: 390,- Kč


Hodnocení:


Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml .

Zlevněné zboží

Výborně čistí, zvláčňuje pokožku a díky obsahu mandlového oleje dodává pleti pocit hebkosti.. Odličovací mycí emulze inSPORTline s mírným obsahem AHA kyselin je perfektním začátkem správné péče o pokožku. Výborně čistí a zvláčňuje pokožku a díky obsahu mandlového oleje dodává pleti pocit hebkosti. Kyselina mléčná, obsažená v produktu, odstraňuje odumřelé buňky pokožky, čímž pomáhá uvolnit ucpané póry, a předcházet tak tvorbě zánětů. Čisticí emulze inSPORTline podporuje přirozené obranné mechanismy pokožky a chrání před dehydratací.Aktivní látky...:
Kyselina mléčná (AHA)
Mandlový olej  
Olivem 450
Jak působí na pleť:
dokonale čistí pleť
krémová konzistence umožňuje snadné nanášení i odstranění
zanechává pleť jemnou a hebkou
zvyšuje obsah vlhkosti v kůži
nezanechává pocit pnutí
optimálně připravuje pleť na další ošetření
 
Použití: Špičkami prstů naneste malé množství mycí emulze na navlhčenou pleť a krouživými pohyby jemně masírujte. Zaměřte se zejména na oblasti, které jsou náchylné k ucpávání pórů. Poté opláchněte vlažnou vodou. Po použití přípravku před vystavením pokožky přímému slunečnímu svitu doporučujeme použít opalovací přípravek s ochranným faktorem 50 (SPF 50).
Tip: Je ideální k odstranění případných zbytků produktů během kosmetického ošetření
Vyvinuto a vyrobeno v České republice.Velikost balení: 100 ml
Složení: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate, Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate, Propylene Glycol, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetaryl Alcohol, Cetyl Palmitate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Parfum, Linalool, Limonene, Lactic Acid, Triethanolamine

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084135995.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Insportline, Osobní péče Insportline, Kosmetika Insportline, Péče o pleť Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hloubkově čisticí emulze inSPORTline s AHA kyselinami 100 ml
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

320,- Kč