Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Foreo LUNA Play Plus 2 Čisticí sonický kartáček na obličej Minty Cool!

Foreo LUNA Play Plus 2 Čisticí sonický kartáček na obličej Minty Cool!

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Foreo LUNA Play Plus 2 Čisticí sonický kartáček na obličej Minty Cool! z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Foreo LUNA Play Plus 2 Čisticí sonický kartáček na obličej Minty Cool! .

Detailní informace

LUNA™ play plus 2 je malý, ale účinný čisticí masážní přístroj na obličej od švédského kosmetického giganta FOREO. Poskytuje hloubkové, ale přesto šetrné čištění, odstraňuje až 99,5 % nečistot, kožního mazu, potu a zbytků make-upu a připravuje pokožku, aby lépe absorbovala aktivní složky obsažené ve vašich preferovaných produktech péče o pleť. T-Sonic™ pulzace snoubící se s měkkým ultrahygienickým silikonem, díky své kompaktnosti a nízké váze se tento přístroj stane vaším dokonalým společníkem na cesty s 600 použitími bez nutnosti nabíjení, zár...oveň je ideálním přírůstkem do řady LUNA™ od FOREO. HLOUBKOVÉ, ALE ŠETRNÉ ČIŠTĚNÍ PLETI A MASÁŽ Posunout péči o pleť na další úroveň? Ano, prosím, s LUNA™ play plus 2 od FOREO. Tento čisticí masážní přístroj, který je vhodný pro všechny typy pleti, odstraní za minutu až 99,5 % nečistot, kožního mazu, potu a zbytků make-upu a připraví pokožku, aby lépe absorbovala aktivní složky obsažené ve vašich preferovaných produktech péče o pleť. Kompaktní a lehký, bez nutnosti výměny kartáčové hlavy, až 600 použití bez nutnosti nabíjení, to vše dělá z LUNA™ play plus 2 dokonalého společníka pro péči o pleť na cestách a ideální přírůstek do řady LUNA™. VYSOCE HYGIENICKÝ A NEABRAZIVNÍ SILIKON Přístroj LUNA™ play plus 2 je 100% voděodolný a ergonomicky tvarovaný tak, aby vyhovoval křivkám obličeje, a předvádí tak chytrý švédský design a řemeslné zpracování v akci. Rychleschnoucí a neporézní materiál zabraňuje usazování bakterií 35krát lépe než nylonové štětinky, zatímco neabrazivní vysoce hygienický silikon jemně klouže po obličeji, aniž by vaši jemnou pokožku tahal nebo vytahoval.

Produkt je výrobek značky Foreo ,distribuovaný s EAN kódem 7350120790231.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Foreo, Osobní péče Foreo, Kosmetika Foreo, Péče o pleť Foreo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Foreo LUNA Play Plus 2 Čisticí sonický kartáček na obličej Minty Cool! a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Foreo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Foreo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Foreo LUNA Play Plus 2 Čisticí sonický kartáček na obličej Minty Cool!
Právě si prohlížíte...

1383,- Kč