Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FlosLek Laboratorium Beta Carotene povzbuzující protivráskový krém 50 ml

FlosLek Laboratorium Beta Carotene povzbuzující protivráskový krém 50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FlosLek Laboratorium Beta Carotene povzbuzující protivráskový krém 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným FlosLek Laboratorium Beta Carotene povzbuzující protivráskový krém 50 ml .

Detailní informace

FlosLek Laboratorium Beta Carotene, 50 ml, Pleťové krémy pro ženy, Pleťový krém FlosLek Laboratorium Beta Carotene poskytne vaší tváři každý den přesně takovou péči, jakou si zaslouží. Vlastnosti: redukuje vrásky a předchází jejich vzniku intenzivně hydratuje hloubkově vyživuje omlazuje pleť a dodává jí energii zanechává pleť na dotek sametově jemnou Složení: obsahuje minimálně 94 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na očištěnou pleť a vmasírujte krouživými pohyby. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Používejte každé ráno a/nebo večer....

Produkt je výrobek značky Floslek Laboratorium ,distribuovaný s EAN kódem 5905043022109.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Floslek Laboratorium, Osobní péče Floslek Laboratorium, Kosmetika Floslek Laboratorium, Péče o pleť Floslek Laboratorium.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 50 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FlosLek Laboratorium Beta Carotene povzbuzující protivráskový krém 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Floslek Laboratorium a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Floslek Laboratorium najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FlosLek Laboratorium Beta Carotene povzbuzující protivráskový krém 50 ml
Právě si prohlížíte...

336,- Kč