Dr. Barbara Sturm The Better B Niacinamide Serum pleťové sérum 30 ml - 13% sleva

-13%
Dr. Barbara Sturm The Better B Niacinamide Serum pleťové sérum 30 ml
3 112 3 590 2026
3 112,- Kč

Původní cena: 3 590,- Kč


Hodnocení:


Dr. Barbara Sturm The Better B Niacinamide Serum pleťové sérum 30 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Dr. Barbara Sturm The Better B Niacinamide Serum pleťové sérum 30 ml .

Zlevněné zboží

THE BETTER B NIACINAMIDE SERUM DR. BARBARA STURM je perfektním zdokonalovačem pleti, který se specificky zaměřuje na póry - redukuje a zjemňuje jejich vzhled pro zářivou pleť. Sérum obsahuje účinný komplex ingrediencí s čistým vitamínem B3 a ekotonem - aminokyselinou, která pomáhá chránit před hyperpigmentací a předčasným stárnutím pokožky. Složení také obsahuje mořské exopolysacharidy (plankton), které pomáhají posilovat kožní bariéru, zvyšují hydrataci a podporují přirozené regenerační procesy pleti pro hladší, měkčí a jemnější texturu. A pan...thenol (provitamin B5), ultrahydratační složka, která má také zklidňující vlastnosti.   NIACINAMIDOVÉ SÉRUM BETTER B je ideální pro hrubou, drsnou a nejednotnou pleť s viditelně rozšířenými nebo vpadlými póry a pro klasické smíšené typy pleti. Při pravidelném používání zanechá pleť rovnoměrnější, zářivější a znatelně jemnější. Vhodné pro všechny typy pleti.   BENEFITY:- Redukuje a zjemňuje vzhled pórů pro zářivou pleť.- Pomáhá chránit před environmentální hyperpigmentací a předčasným stárnutím pleti.- Extrakt z mořského planktonu posiluje kožní bariéru, podporuje přirozené regenerační procesy pleti a zvyšuje hydrataci.- Panthenol (provitamin B5), ultrahydratační složka, která má také zklidňující vlastnosti.- Výsledkem je hladší, měkčí a jemnější textura pleti.   JAK POUŽÍVAT:- Nanášejte rovnoměrně ráno a večer na obličej, krk a dekolt jemnými vklepávacími pohyby.- Před použitím KRÉMU NA OBLIČEJ Dr. Barbara Sturm nechte sérum plně se vsáknout.   ÚČINNÉ LÁTKY:- Niacinamid – tedy Vitamín B3: normalizuje kožní maz, hydratuje, omlazuje a osvědčil se také proti skvrnám při nadměrném množství pigmentu pokožky- Ektoin: zlepšuje hojení zanícené a problematické pokožky, přidává se do výrobků vhodných pro lidi s dermatologickými onemocněními a citlivou kůží. Poskytuje přirozenou ochranu pleti proti škodlivému UV záření.- Exopolysacharidy: je přírodní extrakt z mořských bakterií planktonu šetrných k pokožce.- Šrucha zelná: uklidňuje a snižuje viditelné známky podráždění, stimuluje obranu proti volným radikálům a chrání tak pleť proti předčasnému stárnutí.- Panthenol: má silné hydratační, zjemňující, změkčující (vytváří ochrannou bariéru na povrchu pleti a zabraňuje tak ztrátě vody) a uklidňující účinky.- Výtažek z klíčků slunečnicových semen: obsahuje omega-6 mastné kyseliny, které jsou důležité pro zdraví kůže a kostí. Pomáhá také v prevenci některých kožních chorob, jako jsou například dermatitidy a současně zpomaluje stárnutí kůže.- Glycerine: zajišťuje vstřebání hydratačních látek.- Vitamín E: neboli tokoferol možná mezi jinými složkami kosmetiky působí nenápadně, jedná se však o jeden z nejvýznamnějších antioxidantů, který zpomaluje stárnutí pokožky a chrání buňky před poškozením volnými radikály.- Olej z meruňkových jader: zpomaluje stárnutí pokožky, regeneruje ji, výrazně ji vyhlazuje a zlepšuje pružnost suché pokožky. Je vhodný pro suchou a zralou pleť.

Produkt je výrobek značky Dr. Barbara Sturm ,distribuovaný s EAN kódem 4260521262479.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Dr. Barbara Sturm, Osobní péče Dr. Barbara Sturm, Kosmetika Dr. Barbara Sturm, Péče o pleť Dr. Barbara Sturm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dr. Barbara Sturm The Better B Niacinamide Serum pleťové sérum 30 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dr. Barbara Sturm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dr. Barbara Sturm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dr. Barbara Sturm The Better B Niacinamide Serum pleťové sérum 30 ml
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

3112,- Kč