Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dr. Barbara Sturm Dr. Barbara Sturm The Good C pleťové sérum 30 ml - 20% sleva

-20%
Dr. Barbara Sturm Dr. Barbara Sturm The Good C  pleťové sérum 30 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dr. Barbara Sturm Dr. Barbara Sturm The Good C pleťové sérum 30 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Dr. Barbara Sturm Dr. Barbara Sturm The Good C pleťové sérum 30 ml .

Zlevněné zboží

THE GOOD C SERUM Dr. Barbara Sturm je jedinečné sérum, které nasazuje svou patentovanou formuli vitaminu C ve třech formách šetrných k pleti. Sérum obsahuje optimální 5% koncentraci vitaminu C ve stabilní formě, která se snadno vstřebává, je bezpečná a šetrná k pleti.Sérum obsahuje komplex účinných látek, jehož součástí je v oleji rozpustný vitamin C THD, stabilizovaný syntetický vitamin C v glukosidové formě a extrakt z australské švestky Kakadu, jež je silným zdrojem rostlinného vitaminu C. Společně pomáhají snižovat nerovnoměrnou pigmentaci,... zlepšují tón pleti, podporují tvorbu kolagenu a poskytují antioxidační ochranu před volnými radikály a stresory z vnějšího prostředí. Sérum také obsahuje zinek, který pomáhá zvyšovat vstřebávání vitaminu C do pleti. Výsledkem je mladistvá a zdravě vypadající pleť.Vhodné pro všechny typy pleti.ÚČINNÉ LÁTKY• Vitamin C – zlepšuje tón pleti, silný antioxidant• Kyselina hyaluronová – nízko-molekulární kyselina hyaluronová proniká do hlubokých vrstev pleti, zatímco ji nechává vysoce hydratovanou a viditelně dlouhodobě rozjasněnou; vysoko-molekulární kyselina hyaluronová poskytuje okamžitou hydrataci na povrchu pleti• Šrucha zelná – je bohatá na cenné antioxidanty, dodává energii vlastnímu antioxidačnímu systému pleti a chrání citlivé membrány před napadením volnými radikály, čímž snižuje viditelné známky předčasného stárnutí pokožky• Extrakt ze švestky Kakadu – je silným zdrojem rostlinného vitaminu C, pomáhají snižovat nerovnoměrnou pigmentaci, zlepšuje tón pleti a poskytuje antioxidační ochranu před volnými radikály a negativními stresory• Zinek – pomáhá aktivovat a efektivně transportovat vitamin C do pleti• Aloe Vera – poskytuje intenzivní zvlhčení a hydrataci pokožkyPOUŽITÍDůkladně vyčistěte pleť produktem CLEANSER a následně tonizujte pomocí BALANCING TONER. Poté naneste do dlaně celou pipetu pleťového séra a jemně vklepejte do pleti. Počkejte 1 minutu, než se sérum plně vstřebá, a poté aplikujte pleťový krém FACE CREAM. Pro denní použití doporučujeme zakončit rutinu péče o pleť pomocí SUN DROPS SPF 50 pro další ochranu před sluncem.Sérum můžete použít také večer, lze jej mísit i s jinými séry, dropsy nebo krémy Dr. Barbara Sturm.

Produkt je výrobek značky Dr. Barbara Sturm ,distribuovaný s EAN kódem 4260521261182.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Dr. Barbara Sturm, Osobní péče Dr. Barbara Sturm, Kosmetika Dr. Barbara Sturm, Péče o pleť Dr. Barbara Sturm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dr. Barbara Sturm Dr. Barbara Sturm The Good C pleťové sérum 30 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dr. Barbara Sturm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dr. Barbara Sturm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dr. Barbara Sturm Dr. Barbara Sturm The Good C pleťové sérum 30 ml
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

2912,- Kč