DECLARÉ Switzerland Eye Contour Firming Cream oční krém 15 ml

DECLARÉ Switzerland Eye Contour Firming Cream oční krém 15 ml
1 010 1 010 1621
1 010,- Kč

Původní cena: 1 010,- Kč


Hodnocení:


DECLARÉ Switzerland Eye Contour Firming Cream oční krém 15 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným DECLARÉ Switzerland Eye Contour Firming Cream oční krém 15 ml .

Detailní informace

Hlavní účinky:Redukce vrásek až o 57% již po čtyřech týdnech používání (ráno i večer). Tento výživný krém obsahuje vysoce účinný extrakt proti vráskám (Réductine). Při pravidelném používání viditelně redukuje linky a vrásky. Pro mnohem pevnější a hladší pleť očního okolí a zářivější vzhled.Složení:Réductine (proti-vráskový extrakt odvozený z ovesného extraktu), Hydratační prvky a kyselina hyaluronová, Olej z makadamových oříšků
Způsob použití:Aplikujte ráno a večer na očištěnou pleť očního okolí. Krém neroztírejte, ale aplikujte pouze jemn...ým poklepáváním.

Produkt je výrobek značky Declaré Switzerland ,distribuovaný s EAN kódem 9007867006023.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Declaré Switzerland, Osobní péče Declaré Switzerland, Kosmetika Declaré Switzerland, Péče o pleť Declaré Switzerland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DECLARÉ Switzerland Eye Contour Firming Cream oční krém 15 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Declaré Switzerland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Declaré Switzerland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DECLARÉ Switzerland Eye Contour Firming Cream oční krém 15 ml
Právě si prohlížíte...

1010,- Kč