Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink
Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink
Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink
Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink .

Detailní informace

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink Rozzáří vaši pleť Sonický čisticí kartáček na pleť si doslova zamilujete. Uchvátí vás moderní design, kompaktní tvar a oboustrané využití. Během chvilky vaši pleť vyčistí, prokrví a namasíruje. Vybírat můžete z 12 stupňů intenzity vibrací. Disponuje barevným podsvícením a díky kvalitní Li-Ion baterii vydrží až 3 hodiny na jedno nabití. Nadchne vás i dobíjení pomocí USB kabelu. Kvalitní zpracování Kartáček je vyroben z vysoce kvalitního hygienického silikonu, který je odolný proti bakterií...m a velice šetrný ke všem typům pleti. Díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše a poté ho jednoduše vyčistit pod tekoucí vodou. Perfektně čistá pleť Pleť si můžete čistit stranou opatřenou měkkými silikonovými body. Kartáček vytvoří 8000 sonických pulzů za minutu a tím dokonale a hloubkově vyčistí vaši pleť. Odstraní zbytky make-upu, odumřelé buňky, černé tečky a vyčistí póry. Přispívá k lepšímu vstřebávání pleťových krémů, ke snížení mastnoty a eliminuje tvorbu akné. Výsledkem bude sametově hebká a jemná pokožka. Mladistvý vzhled Druhá strana kartáčku je opatřena speciálně tvarovaným povrchem, který je určen pro jemné masírování. Pomocí točivého pohybu a nízkofrekvenční pulzace přispívá k redukci vrásek a zvyšuje krevní cirkulaci. Pravidelným používáním docílíte krásně vypnuté pleti a mladistvého vzhledu.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631007907.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Concept, Osobní péče Concept, Kosmetika Concept, Péče o pleť Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9002, pink
Právě si prohlížíte...

699,- Kč