Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White

Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White
Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White
Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White
Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White .

Detailní informace

Dávkovač mýdla ECG BD 34 White Chcete si mýt ruce ještě hygieničtěji? Využijte automatický dávkovač mýdla. Dávkovač na mýdlo je totiž zpravidla prvním dotykovým bodem po návštěvě toalety. S tímto se ale nemusíte nádobky na mýdlo vůbec dotýkat a zabráníte tak šíření virů a bakterií ze špinavých rukou. Je to nejen hygienické, ale i praktické. Dávkovač můžete totiž využít i v kuchyni při mytí nádobí. Prostředek nateče přímo na houbičku a vám odpadne manipulace s lahví. Přesné dávkování Vybrat si můžete mezi třemi velikostmi dávky podle vlastních p...referencí. Tryska je v úhlu 20 stupňů pro pohodlné a přesné dávkování přímo na ruku či hadřík. Precizní infračervený senzor zareaguje bezchybně a ihned, jak pod něj dáte ruku. Navíc díky systému antidrip dostanete vždy jen přesně odměřenou dávku a nic vám nenakape na umyvadlo. Úspora a ekologie Do nádržky se vejde 340 ml vašeho oblíbeného mýdla či prostředku na nádobí. Nemusíte využívat žádné speciální kartuše. Mýdlo můžete dávkovat z většího balení zakoupeného třeba v bezobalovém obchodě. Ušetříte za lahvičku s pumpičkou, která po jednom použití beztak putuje do koše. Dávkovač potom napájí AAA baterie (nejsou součástí), které vydrží klidně rok.

Produkt je výrobek značky Ecg ,distribuovaný s EAN kódem 8592131307094.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Ecg, Osobní péče Ecg, Kosmetika Ecg, Péče o pleť Ecg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ecg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ecg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdotykový dávkovač mýdla ECG BD 34 White
Právě si prohlížíte...

649,- Kč