Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BeautyRelax Kosmetický liftingový přístroj na obličej Pulselift BR-1270

BeautyRelax Kosmetický liftingový přístroj na obličej Pulselift BR-1270

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BeautyRelax Kosmetický liftingový přístroj na obličej Pulselift BR-1270 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným BeautyRelax Kosmetický liftingový přístroj na obličej Pulselift BR-1270 .

Detailní informace

Objevte budoucnost přístrojové péče o pleť pro každodenní používání již nyní. Kosmetický přístroj Pulselift využívá moderní technologii EMS pro skutečně ošetření. Jemné elektrické mikropulzy působí cíleně na ochablé obličejové svaly. Výkon a frekvence elektrických pulzů jsou speciálně upraveny tak, aby umožnily účinné, ale zároveň bezbolestné ošetření obličeje. Dochází ke kontrakci svalů a tím jejich posílení. Kolagenní a elastická vlákna jsou mechanicky stimulována. V oblasti obličeje docílíte zlepšení textury pleti a nárůstu elasticity. Pleť ...má omlazený a prozářený vzhled. To vše neinvazivně a bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů. Hlavice je tvořena dvěma EMS aplikátory z ušlechtilé nerez oceli. Aplikační hlavice ošetří všechny záhyby a nerovnosti pleti.

Produkt je výrobek značky Beautyrelax ,distribuovaný s EAN kódem 8594166115231.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Beautyrelax, Osobní péče Beautyrelax, Kosmetika Beautyrelax, Péče o pleť Beautyrelax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BeautyRelax Kosmetický liftingový přístroj na obličej Pulselift BR-1270 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beautyrelax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beautyrelax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BeautyRelax Kosmetický liftingový přístroj na obličej Pulselift BR-1270
Právě si prohlížíte...

1433,- Kč