Antipodes Osvěžující tonikum pro mastnou pleť Resurrect 100 ml - 5% sleva

-5%
Antipodes Osvěžující tonikum pro mastnou pleť Resurrect  100 ml
568 598 2216
568,- Kč

Původní cena: 598,- Kč


Hodnocení:


Antipodes Osvěžující tonikum pro mastnou pleť Resurrect 100 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Antipodes Osvěžující tonikum pro mastnou pleť Resurrect 100 ml .

Zlevněné zboží

Krásně osvěžující pleťová voda ve spreji, která pomáhá redukovat vzhled rozšířených pórů a zároveň poskytuje rovnováhu povrchu vaší pleti. Využijte pozitivní energii sladké šalvěje a certifikované BIO péče o pleť v této rozjasňující pleťové vodě s aktivními složkami. Nezbytný střik z přírodních novozélandských ingrediencí pro každodenní osvěžení a povzbuzení vaší pleti. Osvěžuje a projasňuje unavenou a podrážděnou pleť včetně té problematické. Pleťová voda pro mastnou pleť, která pomáhá redukovat výskyt pórů, čímž pomáhá získat čistší pleť. Pos...kytuje rovnováhu a obnovení povrchu vaší pleti. Certifikovaná BIO veganská pleťová voda ve spreji. Vhodná pro většinu typů pleti, zejména pro mastnou.

Produkt je výrobek značky Antipodes ,distribuovaný s EAN kódem 9421905119641.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Antipodes, Osobní péče Antipodes, Kosmetika Antipodes, Péče o pleť Antipodes.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

219,- Kč
194,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Antipodes Osvěžující tonikum pro mastnou pleť Resurrect 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Antipodes a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Antipodes najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Antipodes Osvěžující tonikum pro mastnou pleť Resurrect 100 ml
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

568,- Kč