Antipodes Hydratační krém pro korekci nejednotného tónu pleti Diem Vitamin 60 ml

Antipodes Hydratační krém pro korekci nejednotného tónu pleti Diem Vitamin  60 ml
987 987 600
987,- Kč

Původní cena: 987,- Kč


Hodnocení:


Antipodes Hydratační krém pro korekci nejednotného tónu pleti Diem Vitamin 60 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Antipodes Hydratační krém pro korekci nejednotného tónu pleti Diem Vitamin 60 ml .

Detailní informace

Nechte svou pleť zazářit díky tomuto vysoce účinnému hydratačnímu krému s peptidy, který pomáhá sjednotit nerovnoměrný tón pleti, předchází hyperpigmentaci a dodává energii pleti, která potřebuje osvěžit a rozjasnit. Obsahuje peptidy pro nápravu nejednotného tónu pleti, které pomáhají zmírnit pigmentaci, projevy stárnutí a tmavé skvrny. Toto je váš hydratační krém na vodní bázi pro zářivou pleť. Švestka kakadu je nejbohatším zdrojem přírodního vitamínu C, který pomáhá pleť rozjasnit a chránit ji před poškozením nepříznivými látkami. Kyselina hy...aluronová rostlinného původu poskytuje celodenní hydrataci a bakuchiol, kterému se říká také „přírodní retinol“, pomáhá k hladší a pevnější pleti. S osvěžující, čistě rostlinnou vůní vanilkového lusku a mandarinky. Hydratační krém pro nápravu nejednotného tónu pleti s vysoce účinnými peptidy proti pigmentaci. Zdokonaluje a výjimečně rozjasňuje tón pleti. Švestka kakadu je nejbohatším zdrojem přírodního vitaminu C, který pomáhá pleť rozjasnit a chránit. S kyselinou hyaluronovou rostlinného původu a bakuchiolem pro zpevnění a vyhlazení jemných vrásek. Udržitelný skleněný obal a recyklovatelný karton s certifikací FSC. Certifikováno jako veganský produkt. Tento krém proti pigmentaci je vhodný pro všechny typy pleti.

Produkt je výrobek značky Antipodes ,distribuovaný s EAN kódem 9421906730432.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Antipodes, Osobní péče Antipodes, Kosmetika Antipodes, Péče o pleť Antipodes.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Antipodes Hydratační krém pro korekci nejednotného tónu pleti Diem Vitamin 60 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Antipodes a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Antipodes najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Antipodes Hydratační krém pro korekci nejednotného tónu pleti Diem Vitamin 60 ml
Právě si prohlížíte...

987,- Kč