Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, parní žehličky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Moderní design Napařovač oděvů SteamOne UNILYS​ se svým moderním vzhledem a povrchovou úpravou Soft touch stane skvělým designovým prvkem v každé místnosti. Pro žehlení využívá napařovací metodu s výkonem 2000 W, která je k oděvům a materiálům šetrnější než klasická žehlička. Žehlení probíhá rychleji a navíc šetří místem, protože proces napařování probíhá přímo na ramínku, takže nemusíte složitě hledat a rozkládat žehlicí prkno. Pomocí několika málo tahů perfektně vyžehlí i jemné tkaniny ...a skvěle odstraní záhyby ze všech druhů látek. Přístroj je připraven k použití za pouhou 1 minutu. Šetrné žehlení Napařovací systém SteamOne se skvěle hodí pro všechny typy oděvů. Během pár tahů vyžehlí košile, kalhoty, saka, trička a další. Žádné záhyby i na těch nejobtížněji přístupných místech už vám nebudou dělat starosti. Vytvořená pára proniká přes látku, kterou rychle a efektivně vyžehlí bez poškození. Teplota páry 98 °C zároveň odstraňuje pachy a dezinfikuje. Všestranné využití Napařovač SteamOne UNILYS​ můžete v domácnosti využít i pro oživení a vyžehlení závěsů, záclon a ubrusů. Snadno odstraní zápach z cigaret a zlikviduje bakterie. Párou se jednoduše vyrovná a vydezinfikuje potah sedací soupravy, plyšové hračky či koberečky. Snadná manipulace Anti-calc systéme zajišťuje pravidelné proplachování a minimalizuje tak usazování vodního kamene. Snadnou manipulaci zajišťují kolečka a ergonomicky tvarovaná rukojeť s bohatou sadou příslušenství. Specifikace: Napařovací žehlící systém na oděvy Připraven za pouhou 1 minutu Plynulá regulace intenzity páry Dva výkony páry Výstup páry 42g/min. Výkon 2000 W Nerezová napařovací plocha Odnímatelná nádržka na vodu 1,2 l Anti-calc systém Kvalitní hliníkový boiler Povrch Soft touch Kolečka pro snadnou manipulaci Automatické vypnutí při nedostatku vody v nádržce Ultra tenký design (pouhých 16 cm) Teleskopická tyč s ramínkem a sadou příslušenství

Produkt je výrobek značky Steamone ,distribuovaný s EAN kódem 2001003108395.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Steamone, Domácí spotřebiče Steamone, Prací zařízení Steamone, Parní žehličky Steamone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

1 399,- Kč
1 359,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, parní žehličky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steamone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steamone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SteamOne UNILYS POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Právě si prohlížíte...

5819,- Kč