Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0

Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0
Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0
Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0
Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, parní žehličky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0 .

Detailní informace

Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0 Dokonalý pomocník Ruční napařovač Tefal Access Steam Pocket s mimořádným parním výkonem je dokonalý pomocník pro rychlé, jednoduché, ale precizní napařování oděvů do posledního detailu. Tento extrémně rychlý ruční napařovač v kombinaci nabízí praktické, vysoce precizní napařování oděvů, které tak získají svěží vzhled jako po vyžehlení na žehlicím prkně. Tento napařovač oděvů lze použít na všechny typy látek. Praktické funkce Nepřetržitý výkon 19 g/min si poradí i se silnějšími látkami a ú...pornými záhyby. Ruční napařovač se zahřeje za pouhých 15 sekund, takže je připraven k okamžitému použití. Napařovač disponuje skládací hlavou a je tak velmi skladný. Skládací hlava Ultra kompaktní design s exkluzivní skládací hlavou zajišťuje snadné skladování a maximální pohodlí - ve formátu, který je dvakrát menší než předchozí modely. Je ideální na cestování a i pro každodenní použití. Výkonné napařování Výkon 1300 W zajišťuje vysoce účinné napařování, ideální pro všechny vaše každodenní potřeby při péči o oděvy. Perfektní výsledky Nepřetržitý parní výstup 19 g / minutu nabízí spolehlivé výsledky, ideální pro zákroky na poslední chvíli, aby vypadali co nejlépe doma i na cestách. Žádné žehlící prkno Objevte snadnější péči o oděvy každý den bez potřeby žehlicího prkna. Obyčejný věšák je vše, co potřebujete, pro hladké oblečení bez pomačkání. Hygienicky očistí oděvy Výkonný parní výkon ničí bakterie, roztoče, pachy, pyl a alergeny, a tím zajišťuje svěží oděvy a dokonalou hygienu Bezpečnostní funkce Samostatný design nabízí stabilní zážitek při napařování. Součástí dodávky je rovněž spínač pro aktivaci páry na vyžádání, kterým se pára aktivuje pouze tehdy, když je potřeba, a funkce automatického vypnutí zajistí, že se spotřebič vypne, když se nepoužívá. Na všechny druhy oděvů Využijte úprav na poslední chvíli a vysoce přesného napařování, které lze bezpečně používat na celé škále vašeho šatníku, s napařováním pro všechny látky, i pro ty nejjemnější, jako je například hedvábí. Lehká konstrukce Oceňte rozdíl s ultra lehkou konstrukcí. Péče o oděvy nikdy nebyla komfortnější ani pohodlnější.

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3121040082294.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Domácí spotřebiče Tefal, Prací zařízení Tefal, Parní žehličky Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, parní žehličky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket DT3031E0
Právě si prohlížíte...

1499,- Kč