Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001
Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001
Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001
Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, dýchací pomůcky, parní inhalátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001 .

Detailní informace

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001 Nádech od specialisty Inhalace je velmi nápomocná léčebná metoda. Pomáhá dostat léčivé látky ve formě mlhy přímo k vašim dýchacím cestám. S ultrazvukovým inhalátorem Laica NE1001 se už nebudete muset strachovat o žádné vedlejší účinky jako při klasických lécích. Dýchací cesty vašeho dítěte budou ve správných rukách, inhalátorům se totiž firma Laica věnuje již od jejich vzniku. Certifikovaná kvalita Inhalátory od Laica vyhovují nejpřísnějším normám EU. Ke každému inhalátoru dostanete masku pro dospělé i pro dě...ti, do kterých vám bude léčivo proudit přes hadici. Relativně krátký čas potřebný na inhalaci a široké příslušenství dělá z Laica NE1001 profesionálního pomocníka v domácím prostředí. Ideální na domácí léčení Ultrazvukový inhalátor NE1001 rozbíjí léčivo na částečky o velikosti 3,4 μm, které potom putují rychlostí 0,4 ml/min (nebulizační výkon/rozprašovací výkon) až do úst a nosu. V závislosti na výběru léčiv dokáže zmírnit otoky sliznice, klasický kašel a rýma se tak musí mít na pozoru. Zmírňuje též záněty průdušek, průdušnic a dutin a usnadňuje průběh alergií a astma. Nízká spotřeba a tichý provoz jsou vlastnosti, které při domácí léčbě určitě oceníte. Pozor! Ultrazvukový inhalátor není vhodný pro léčiva na olejové bázi a pro léčiva s vysokou hustotou. Vybírejte z kompresorových!

Produkt je výrobek značky Laica ,distribuovaný s EAN kódem 8033224601106.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Laica, Zdravotní péče Laica, Dýchací pomůcky Laica, Parní inhalátory Laica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, dýchací pomůcky sleva, parní inhalátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Laica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Laica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1001
Právě si prohlížíte...

1415,- Kč