Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tiffany & Co. Tiffany & Love For Her EDP 50 ml

Tiffany & Co. Tiffany & Love For Her EDP 50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tiffany & Co. Tiffany & Love For Her EDP 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Tiffany & Co. Tiffany & Love For Her EDP 50 ml .

Detailní informace

Dámská květinová parfémovaná voda Tiffany & Love For Her vás naprosto uchvátí. V srdci ucítíte bazalku a grep. Srdce uvolní tóny okouzlující neroli a nakonec v základu pocítíte vůni sekvoje, vetiveru a cedru. Ponořte se do pocitu skutečné lásky, která bude všude okolo vás. Váš svět bude mnohem krásnější. Za zmínku stojí i propracovaný flakon, kterému dominuje symbol "&" - symbol spojení dvou lidí, kteří si jsou souzení, i proto společnost Tiffany vydala dámskou i pánskou verzi této nádherné vůně. Pociťte lásku už od prvního přivonění s Tiffany ...& Love For Her. Uvedení parfému na trh bylo v roce 2019.

Produkt je výrobek značky Tiffany & Co. ,distribuovaný s EAN kódem 3614227728622.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Tiffany & Co., Osobní péče Tiffany & Co., Kosmetika Tiffany & Co., Parfémy a kolínské vody Tiffany & Co..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 321,- Kč
1 246,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tiffany & Co. Tiffany & Love For Her EDP 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tiffany & Co. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tiffany & Co. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tiffany & Co. Tiffany & Love For Her EDP 50 ml
Právě si prohlížíte...

1462,- Kč