S.T. Dupont Passenger For Women - EDP 100 ml

S.T. Dupont Passenger For Women - EDP 100 ml
619 619 1730
619,- Kč

Původní cena: 619,- Kč


Hodnocení:


S.T. Dupont Passenger For Women - EDP 100 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným S.T. Dupont Passenger For Women - EDP 100 ml .

Detailní informace

V roce 2008 uvedla značka Dupont na trh dámskou vůni Passenger, jedná se o květinově-ovocnou vůni pro ženy, která vás zaujme svým složením. V úvodu vůně se nachází bergamot, mandarinka, hruška a černý rybíz. Ovocný úvod vůně pozvolna přechází v květinové srdce, ve kterém se ukrývá brambořík, růže a gardénie. Základ je dřevitý s příměsí kosatce a pižma.

Produkt je výrobek značky S.t. Dupont ,distribuovaný s EAN kódem 3386460011525.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása S.t. Dupont, Osobní péče S.t. Dupont, Kosmetika S.t. Dupont, Parfémy a kolínské vody S.t. Dupont.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

S.T. Dupont Passenger For Women - EDP 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce S.t. Dupont a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku S.t. Dupont najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

S.T. Dupont Passenger For Women - EDP 100 ml
Právě si prohlížíte...

619,- Kč