Revolution Toaletní voda Revolutionary EDT 10 ml

Revolution Toaletní voda Revolutionary EDT  10 ml
139 139 707
139,- Kč

Původní cena: 139,- Kč


Hodnocení:


Revolution Toaletní voda Revolutionary EDT 10 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Revolution Toaletní voda Revolutionary EDT 10 ml .

Detailní informace

Revolutionary Eau De Toilette Purse Spray od Revolution Beauty je svůdná ženská vůně, kterou budete chtít používat každý den. Hlava tohoto květinového parfému je tvořena sladkou vanilkou, po níž následují ovocné, pačuli a dřevité podtóny, které vás budou provázet až do noci. Toto 10ml balení je ideální do kabelky a bude vás provázet na cestách se svou lahodně sladkou vůní.

Produkt je výrobek značky Revolution ,distribuovaný s EAN kódem 5057566554190.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Revolution, Osobní péče Revolution, Kosmetika Revolution, Parfémy a kolínské vody Revolution.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Revolution Toaletní voda Revolutionary EDT 10 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Revolution a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Revolution najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Revolution Toaletní voda Revolutionary EDT 10 ml
Právě si prohlížíte...

139,- Kč