Rasasi La Yugawam Orchid Prairie - EDP 75 ml - 25% sleva

-25%
Rasasi La Yugawam Orchid Prairie - EDP 75 ml
1 199 1 599 1589
1 199,- Kč

Původní cena: 1 599,- Kč


Hodnocení:


Rasasi La Yugawam Orchid Prairie - EDP 75 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Rasasi La Yugawam Orchid Prairie - EDP 75 ml .

Zlevněné zboží

La Yuqawam v arabštině znamená neodolatelný. Série LaYuqawam rozšiřuje klasický, ale moderní pocit plný elegance, kultivovanosti a prestiže na orientální parfumerie. La Yuqawam Orchid Prairie je romantická a smyslná moderní orientální parfémovaná voda pro současnou ženu. Senzační nevázanost tisíce růží ustupuje sladkému a svěžímu aspektu, který se zvedá ze dna do srdce vůně, přetrvává na pokožce celé hodiny a obohacuje složení parfémované vody prostřednictvím své vůně a magie ohýbané kurmarínu s cashmeranem a smyslným agarovým dřevem. Tóny zákl...adu odkrývají intenzivní, temnou a bohatou souhru s čistým indickým oudem temperovaným na sladkou svůdnou smyslnost s pižmovými, jantarovými a vanilkovými sklony. Vůně byla uvedena na trh v roce 2013.

Produkt je výrobek značky Rasasi ,distribuovaný s EAN kódem 614514204054.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Rasasi, Osobní péče Rasasi, Kosmetika Rasasi, Parfémy a kolínské vody Rasasi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 699,- Kč
1 137,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rasasi La Yugawam Orchid Prairie - EDP 75 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rasasi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rasasi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rasasi La Yugawam Orchid Prairie - EDP 75 ml
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

1199,- Kč