Hugo Boss Alive Eau de Parfum Intense parfémová voda 50 ml

Hugo Boss Alive Eau de Parfum Intense  parfémová voda 50 ml
3 110 2 970 567
3 110,- Kč

Původní cena: 2 970,- Kč


Hodnocení:


Hugo Boss Alive Eau de Parfum Intense parfémová voda 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Hugo Boss Alive Eau de Parfum Intense parfémová voda 50 ml .

Detailní informace

Silná vůně symbolizující intenzivní touhu po životě a odvahu ženy BOSS.Nová parfémovaná voda BOSS Alive Intense, vytvořená pro ženy, které rády riskují a vystupují ze své komfortní zóny, vás vyzývá k odvaze a pocitu žití života NAPLNO.Výjimečné tóny malin vyzařují pozitivní energii, zatímco výrazný dřevitý základ s energickým vetiverem odráží asertivitu ženy BOSS. Smyslný benzoin vytváří stopu sebejistoty a ženskosti jako konečný podpis této intenzivní parfémované vody pro ženy.Zlatý uzávěr obklopuje skleněný flakon jako šperk, zatímco zářivě m...alinově růžové lakování vystihuje vášnivou povahu ženy BOSS ALIVE.  

Produkt je výrobek značky Hugo Boss ,distribuovaný s EAN kódem 3616302968237.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Hugo Boss, Osobní péče Hugo Boss, Kosmetika Hugo Boss, Parfémy a kolínské vody Hugo Boss.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

742,- Kč
711,- Kč
Detail
4 790,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hugo Boss Alive Eau de Parfum Intense parfémová voda 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hugo Boss a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hugo Boss najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hugo Boss Alive Eau de Parfum Intense parfémová voda 50 ml
Právě si prohlížíte...

3110,- Kč