Guy Laroche Drakkar Intense - EDP 50 ml

Guy Laroche Drakkar Intense - EDP 50 ml
529 529 1902
529,- Kč

Původní cena: 529,- Kč


Hodnocení:


Guy Laroche Drakkar Intense - EDP 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Guy Laroche Drakkar Intense - EDP 50 ml .

Detailní informace

Drakkar Intense od Guy Laroche je svěží fougerová parfémová voda pro muže. Prvotní vůně krouží v bylinném spojení příjemně nahořklého pelyňku a rozmarýnu s jemně kořenitými tóny koriandru. Tuto kombinaci zjemňuje a osvěžuje citrusová vůně bergamotu. V srdci vůně se objevuje harmonické levandule, muškátová šalvěj a svěží balzámové nuance jalovcových bobulí. Levandulové tóny ucítíte i v základu vůně, který je dále doplněn o smyslné semišové akordy. Kompozici uzavírá zemitá vůně mechu a uklidňující pačuli. Okuste nezapomenutelnou, hluboce smyslnou... a mužnou vůni, která je symbolem přitažlivosti. Vůně byla uvedena na trh v roce 2022.

Produkt je výrobek značky Guy Laroche ,distribuovaný s EAN kódem 3614273474658.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Guy Laroche, Osobní péče Guy Laroche, Kosmetika Guy Laroche, Parfémy a kolínské vody Guy Laroche.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 174,- Kč
1 049,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Guy Laroche Drakkar Intense - EDP 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guy Laroche a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guy Laroche najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Guy Laroche Drakkar Intense - EDP 50 ml
Právě si prohlížíte...

529,- Kč