Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Giorgio Armani Privé Jasmin Kusamono - EDT 50 ml

Giorgio Armani Privé Jasmin Kusamono - EDT 50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Giorgio Armani Privé Jasmin Kusamono - EDT 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Giorgio Armani Privé Jasmin Kusamono - EDT 50 ml .

Detailní informace

Jasmin Kusamono je vyjádřením lásky Giorgia Armaniho ke květinovému umění, zejména Kusamono, technice japonské květinové kompozice inspirované starověkým uměním bonsají. Tato vůně sublimuje jasmín Sambac, jednu složku, která není tak jednoduchá, jak se zdá. Stejně jako Kusamono, které vyžaduje velkou pozornost k zachování své krásy, je tato vůně dokonalým provedením soliflore: minimalistické i mnohostranné. Vůně byla uvedena na trh v roce 2020.

Produkt je výrobek značky Giorgio Armani ,distribuovaný s EAN kódem 3614272651180.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Giorgio Armani, Osobní péče Giorgio Armani, Kosmetika Giorgio Armani, Parfémy a kolínské vody Giorgio Armani.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Giorgio Armani Privé Jasmin Kusamono - EDT 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Giorgio Armani a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Giorgio Armani najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Giorgio Armani Privé Jasmin Kusamono - EDT 50 ml
Právě si prohlížíte...

2838,- Kč