Giorgio Armani Acqua di Gio Parfum parfém - náhradní náplň 150 ml

Giorgio Armani Acqua di Gio Parfum parfém - náhradní náplň 150 ml
5 030 4 460 425
5 030,- Kč

Původní cena: 4 460,- Kč


Hodnocení:


Giorgio Armani Acqua di Gio Parfum parfém - náhradní náplň 150 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Giorgio Armani Acqua di Gio Parfum parfém - náhradní náplň 150 ml .

Detailní informace

Náhradní náplň pro doplnění vůní z řady ACQUA DI GIÒ PARFUM Giorgio Armani představuje vůni ACQUA DI GIÒ PARFUM. Objevte jedinečnou vonnou kompozici, která v sobě spojuje svěžest vody s hřejivostí dřeva a intenzitou aromat, a to vše ve flakonu, který se vyznačuje nejen výrazným designem, ale také vysoce kvalitním zpracováním pro dlouhou životnost. Exkluzivní a osvěžující srdce bergamotu, které se mísí s energickým zázvorem, vytváří elektrizující svěžest, která probouzí smysly. Ikonické pelargonie spolu s rozmarýnem a výjimečným srdcem šalvěje o...drážejí modernost a dynamiku, která se snaží o novou interpretaci klasické pánské vůně Acqua di Gio. Dřevitě kořeněný závěr z pačuli a kadidla navíc odhaluje smyslnou eleganci, jež na pokožce zanechává unikátní, tajemnou a výraznou stopu. Acqua di Gió Parfum je ideální vůní pro moderního muže, který vyzařuje sebevědomím a sofistikovaností. Je ideální volbou pro jakoukoli příležitost, ať už jde o běžný den venku či formální večerní událost. Všechny velikosti vůně ACQUA DI GIÒ PARFUM jsou po vypotřebování znovu doplnitelné.  

Produkt je výrobek značky Giorgio Armani ,distribuovaný s EAN kódem 3614273906319.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Giorgio Armani, Osobní péče Giorgio Armani, Kosmetika Giorgio Armani, Parfémy a kolínské vody Giorgio Armani.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 070,- Kč
1 045,- Kč
Detail
3 099,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Giorgio Armani Acqua di Gio Parfum parfém - náhradní náplň 150 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Giorgio Armani a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Giorgio Armani najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Giorgio Armani Acqua di Gio Parfum parfém - náhradní náplň 150 ml
Právě si prohlížíte...

5030,- Kč