Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ferrari Scuderia Black - EDT 75 ml

Ferrari Scuderia Black - EDT 75 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ferrari Scuderia Black - EDT 75 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Ferrari Scuderia Black - EDT 75 ml .

Detailní informace

První akord uvolňuje vzrušující sílu díky harmonii citrusových tónů, která se mísí se svěžími ovocnými doteky. Srdce vůně kolem sebe šíří hluboké mystérium pomocí hřejivého koření, zahaleného vzácnými květinovými tóny. Základní akord vůně Ferrari Black, mezi které patří ambra, cedrové dřevo, pižmo a vanilka, vám odhalí elegantní a mužnou smyslnost. Vůně byla uvedena na trh v roce 1999.

Produkt je výrobek značky Ferrari ,distribuovaný s EAN kódem 8002135111998.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Ferrari, Osobní péče Ferrari, Kosmetika Ferrari, Parfémy a kolínské vody Ferrari.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ferrari Scuderia Black - EDT 75 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferrari a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferrari najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ferrari Scuderia Black - EDT 75 ml
Právě si prohlížíte...

368,- Kč