Chloé Signature Naturelle parfémová voda 100 ml

Chloé Signature Naturelle parfémová voda 100 ml
4 460 4 320 339
4 460,- Kč

Původní cena: 4 320,- Kč


Hodnocení:


Chloé Signature Naturelle parfémová voda 100 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Chloé Signature Naturelle parfémová voda 100 ml .

Detailní informace

Moderní vůně organické růže Chloé Eau de Parfum Naturelle, neodolatelně květinový parfém pro ženy, který spojuje sílu a spontánnost přírody se svobodomyslností dívky Chloé. Nenuceně elegantní, stejně jako autentická a uvědomělá, žije v harmonii s přírodou, které si váží a která ji inspiruje. Tato svěží a ženská parfémovaná voda pro ženy je ekologický parfém s kořeny v přírodě pro čistý luxus, který souzní s životním stylem nezávislé dívky Chloé. Nastříkejte ji na zápěstí a krk a odhalte tak naplno vyjádření půvabné síly přírody. Veganská parfém...ovaná voda, jejíž složení je 100% přírodního původu, je navíc vytvořena z eticky získaných ingrediencí a alkoholu přírodního původu, aby vás obklopovala květinovou svěžestí po celý den. Každý jemný závan symbolické a dřevité organické růže vám připomene klidné přírodní prostředí, které konejší a probouzí ducha.Ručně sbíraná a eticky získávaná organická růže je hlavní složkou této parfémované vody, která otevírá parfém vzdušnou a ženskou aurou doplněnou marockým neroli. Svěží a jemná esence cedrátu se mísí se zeleným, jiskřivým černým rybízem a dodává mu asertivního ducha, zatímco základní tóny cedrové esence dodávají silný dřevitý aspekt. Smyslná mimosa podtrhuje celistvý charakter vůně a pozvedá květinové tóny srdce. Tento parfém se dodává ve skleněném flakonu s rozprašovačem, který je vhodný na cesty, s udržitelným kartonovým obalem vyrobeným ze 47 % z recyklovaných materiálů. Její elegantní, nadčasový design snadno padne do vaší kabelky.

Produkt je výrobek značky Chloé ,distribuovaný s EAN kódem 3614228842822.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Chloé, Osobní péče Chloé, Kosmetika Chloé, Parfémy a kolínské vody Chloé.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 463,- Kč
1 234,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Chloé Signature Naturelle parfémová voda 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chloé a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chloé najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chloé Signature Naturelle parfémová voda 100 ml
Právě si prohlížíte...

4460,- Kč