Carolina Herrera Very Good Girl Glam parfémová voda 50 ml - 20% sleva

-20%
Carolina Herrera Very Good Girl Glam parfémová voda 50 ml
2 704 3 380 1290
2 704,- Kč

Původní cena: 3 380,- Kč


Hodnocení:


Carolina Herrera Very Good Girl Glam parfémová voda 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Carolina Herrera Very Good Girl Glam parfémová voda 50 ml .

Zlevněné zboží

Very Good Girl Glam Parfum je óda na sílu ženskosti - nebojácná a zářivě výrazná vůně. Tato bujará vůně, která je oslnivou evolucí Very Good Girl, je definována jiskřivou třešňovou vůní a flakonem s jehlovým podpatkem: dokonalým vyjádřením ženskosti. Very Good Girl Glam Parfum je poctou ženám, které vyzařují Alegria de Vivir - radost ze života a nebojí se prosadit svou vůní i osobností.Parfém Very Good Girl Glam Parfum představuje intenzivní třešňové vrchní tóny, které se odrážejí v třpytivém flakonu ve tvaru stiletto střevíčku. Upcyklovaná růž...ová voda umocňuje ženské srdce vůně a povyšuje ji z parfémované vody na koncentrovaný parfém, zatímco základ z vetiveru z udržitelných zdrojů a vanilkového bourbonu umocňuje její hloubku a dodává jí kontrast.  

Produkt je výrobek značky Carolina Herrera ,distribuovaný s EAN kódem 8411061058466.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Carolina Herrera, Osobní péče Carolina Herrera, Kosmetika Carolina Herrera, Parfémy a kolínské vody Carolina Herrera.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 446,- Kč
1 337,- Kč
Detail
1 210,- Kč
1 053,- Kč
Detail
960,- Kč
799,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Carolina Herrera Very Good Girl Glam parfémová voda 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carolina Herrera a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carolina Herrera najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam parfémová voda 50 ml
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

2704,- Kč