Ariana Grande God Is A Woman parfémová voda 100 ml

Ariana Grande God Is A Woman parfémová voda 100 ml
2 070 1 950 2274
2 070,- Kč

Původní cena: 1 950,- Kč


Hodnocení:


Ariana Grande God Is A Woman parfémová voda 100 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, parfémy a kolínské vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Ariana Grande God Is A Woman parfémová voda 100 ml .

Detailní informace

Světoznámá popová diva Ariana Grande zve k dechberoucímu smyslovému a zároveň hluboce intimnímu zážitku prostřednictvím své nejnovější vůně GOD IS A WOMAN, která vás ovine závojem svěžího vánku.Okouzlující vůně, inspirovaná velkolepou sílou přírody, je zároveň významným evolučním posunem značky ke clean beauty. Jako první z celé řady vůní Ariana Grande je vyrobená z 91 % čistých ingrediencí přírodního původu. Zároveň je její složení 100% vegan a netestované na zvířatech. Stejně tak je brán zřetel na použité obalové materiály, které rovněž pochá...zejí z udržitelných zdrojů. Část zisků z prodejů za první dva týdny po světovém uvedení vůně byly dokonce věnovány na podporu globálních iniciativ za zlepšování čistoty oceánů. Obal vůně GOD IS A WOMAN je naprosto nepřehlédnutelný, a přitom velmi jednoduchý. Elegantní flakon z průhledného fialového skla zakončený hladkým víčkem krémově bílé barvy vyjadřuje nadčasovou čistotu. Je zasazen do velmi originálního stojánku působícího jako sochařská kreace vytesaná z kamene. Vnější krabička je potištěná bohatou květinovou scenérií.  

Produkt je výrobek značky Ariana Grande ,distribuovaný s EAN kódem 812256028475.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Ariana Grande, Osobní péče Ariana Grande, Kosmetika Ariana Grande, Parfémy a kolínské vody Ariana Grande.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 467,- Kč
1 387,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ariana Grande God Is A Woman parfémová voda 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, parfémy a kolínské vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ariana Grande a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ariana Grande najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ariana Grande God Is A Woman parfémová voda 100 ml
Právě si prohlížíte...

2070,- Kč