Dekorační žakárový ubrousek RYAN Ø 30 cm bílá MyBestHome

Dekorační žakárový ubrousek RYAN Ø 30 cm bílá MyBestHome
28 29 106
28,- Kč

Původní cena: 29,- Kč


Hodnocení:


Dekorační žakárový ubrousek RYAN Ø 30 cm bílá MyBestHome z kategorie dům a zahrada, potřeby pro domácnosti, papírové výrobky pro domácnost, papírové ubrousky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu My best home a budete spokojení s dodaným Dekorační žakárový ubrousek RYAN Ø 30 cm bílá MyBestHome .

Detailní informace

Dekorační ubrousky v různých motivech a designech mají jak estetický, tak praktický význam. Jsou originální dekorací pod vázu, misku nebo pouze na ozdobu stolu. Chrání povrch stolu před znečistěním. Dobrou volbou je měnit dekory prostírání podle ročních období od velikonoc až po vánoční svátky.  

Produkt je výrobek značky Mybesthome Haft ,distribuovaný s EAN kódem 8596212025136.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mybesthome Haft, Potřeby pro domácnosti Mybesthome Haft, Papírové výrobky pro domácnost Mybesthome Haft, Papírové ubrousky Mybesthome Haft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dekorační žakárový ubrousek RYAN Ø 30 cm bílá MyBestHome a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, potřeby pro domácnosti sleva, papírové výrobky pro domácnost sleva, papírové ubrousky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mybesthome Haft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mybesthome Haft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dekorační žakárový ubrousek RYAN Ø 30 cm bílá MyBestHome
Právě si prohlížíte...

28,- Kč