Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný

Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný
Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný
Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný
Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný
425 425 612
425,- Kč

Původní cena: 425,- Kč


Hodnocení:


Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný .

Detailní informace

Zápisník Paperblanks Van Gogh’s Irises midi linkovaný 8204-0 Kolekce Van Gogh’s Irises inspirovaná obrazem známého malíře Vincenta van Gogha Ručně vyráběný zápisník s tvrdou vazbou. Zavírání pomocí elastické pásky Textilní záložka pro nalezení správné stránky Zadní kapsa na vizitky, papíry a dokumenty Hmotnost papíru: 120 gsm Rozměry: 130 x 180 mm 144 stran Linkovaný Svět geniálního umělce Originální dílo: obraz Kosatce od Vincenta van Gogha Éra: pozdní 15. století Region: Itálie Nizozemský umělec Vincent van Gogh (1858 - 1890) byl jedním z nej...větších postimpresionistických malířů. Téměř duchovní vzrušení z jeho vířícího štětce, konturovaných forem a intenzivní barvy mělo silný vliv na vývoj moderní malby. Ačkoli je velká část jeho práce, jako například tento obraz Kosatce, plná jasu a světla, Van Goghův vlastní život byl naplněn osobním zmatkem. Těžká krize duševního zdraví, při níž proslul tím, že si uřízl vlastní ucho, přiměla Van Gogha k přijetí do azylového domu Saint-Paul v Saint-Rémy na jihu Francie. Jeho zotavení začalo malbami azylové zahrady, mezi které patří i tento originální obraz. Důkladné studium přírody bylo základem Van Goghova umění, jak naznačuje jeho přesné vymezení jednotlivých květin. Zároveň však do tohoto studia vnesl ohromující sílu subjektivní intenzity. Emocionálně je cítit silná barevnost obrazu, husně nanášená barva a silné dekorativní rytmy, z nichž všechny vyjadřují umělcův smysl pro vzrůstající vitalitu přírody. Je nám ctí, že můžeme tento klíčový obraz z muzea J. Paula Gettyho přinést do vašeho každodenního života.

Produkt je výrobek značky Hartley & Marks ,distribuovaný s EAN kódem 9781439782040.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Hartley & Marks, Obecné kancelářské potřeby Hartley & Marks, Papírové výrobky Hartley & Marks, Papírnictví Hartley & Marks.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hartley & Marks a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hartley & Marks najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zápisník Paperblanks - Van Gogh’s Irises - Midi linkovaný
Právě si prohlížíte...

425,- Kč